Kontrolka systému řízení emisí
- Reklama
Oliver píše:To Sabina, bys potřebovala to auto pořádně protáhnout až na nějakých 6 000 RPM a na delší dobu, asi se ti ucpává katalyzátor, mě to totiž takto začínalo taky blbnout, jenže nikdo mi neporadil co s tím dělat..
no to bude pěkně řvát....a jakou rychlost mám mít zařazenou?...na pětku asi néé, to bych snad i vzlítla na trojku?? Je fakt, ze neumim moc motor vytáčet.. předtím jsem měla corsu diesel...a tam se nejak nevytáčelo..a tady vytáčím na 3tis ot.max..málokdy na 3,5tis..
Opel Astra 1,6 16V 11/98
kludne chod jedna, dva, tri na podlahu...)
Ja som tak zobudil svoje auto...a keby si videla čo potom z neho pojde...aká spina z výfuku.....Raz som to robil na jednom aute ale na neutrále....som dal podlahu az do obmedozvača ....a tam kde som stál bol potom čierny beton.....a odvtedy to auto slo ovela lepsie...
Ja som tak zobudil svoje auto...a keby si videla čo potom z neho pojde...aká spina z výfuku.....Raz som to robil na jednom aute ale na neutrále....som dal podlahu az do obmedozvača ....a tam kde som stál bol potom čierny beton.....a odvtedy to auto slo ovela lepsie...
langdon2 píše:kludne chod jedna, dva, tri na podlahu...)
tak to je dobrej fór... no jestli to pomuze..tak se snad pujdu opít celej vikend si tady ctu o egr ventilech a kdo vi co jeste naky listy apod..a nakonec bude stacit hodit motor do otacek.....ale myslim si,ze by to bylo moc jednoduchy uvidim
Opel Astra 1,6 16V 11/98
-
- Kontaktovat uživatele:
Sabi, normalne to poradne roztahni treba z krizovatky. Vytacej az pred cervene pole zprudka a řaď 1,2,3 a 4. Parkrat to zopakuj a delej to tak potom sem tam jak budes jezdit. Samozrejme s dostatecne zahratym motorem, žeaano. Motor se zanasi kdejakym bordelem, kor ted,kdyz do benalu pridavaji ty bio sračky. Sem tam to potrebuje poradne tlaky, at se to "vyfouka" ven.
Nebo prijeď a ja ti to protahnu
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
langdon2 píše:ja som nehovoril ze to pomoze......o AGR som nepovedal ani h...o. Ale tak vyčistit vyfukove potrubie to určite vyčistí.....Prečítaj si radsej prispevok predtým....a potom tu piš.....dobre?
S tím agr to nebylo na tebe,ale na jiny témata. U agr taky resi vsichni cukani motoru, tak jsem myslela,ze mam spatnej ventil..a ono to mozna nakonec bude benzinem..
Opel Astra 1,6 16V 11/98
Ok, zkusim, ale bojim jestli me to zas skubne, tak do toho kopnu. Jeste jsem tady nasla téma na benzin v-power. A ze s nim mel nekdo problem,ze mu po te zacalo cukat auto...a ja vlastne pred tremi tydny taky natankovala v-power..a vcera jak jsem natankovala zpet 95,tak to prestalo...what's it?Frydex píše:Sabi, normalne to poradne roztahni treba z krizovatky. Vytacej az pred cervene pole zprudka a řaď 1,2,3 a 4. Parkrat to zopakuj a delej to tak potom sem tam jak budes jezdit. Samozrejme s dostatecne zahratym motorem, žeaano. Motor se zanasi kdejakym bordelem, kor ted,kdyz do benalu pridavaji ty bio sračky. Sem tam to potrebuje poradne tlaky, at se to "vyfouka" ven.
Opel Astra 1,6 16V 11/98
Sabina píše:langdon2 píše:ja som nehovoril ze to pomoze......o AGR som nepovedal ani h...o. Ale tak vyčistit vyfukove potrubie to určite vyčistí.....Prečítaj si radsej prispevok predtým....a potom tu piš.....dobre?
S tím agr to nebylo na tebe,ale na jiny témata. U agr taky resi vsichni cukani motoru, tak jsem myslela,ze mam spatnej ventil..a ono to mozna nakonec bude benzinem..
benzínom?No s tým som problém este nemal...a to tankujem stále len 95....aj v Metre, ale aj na OMV a hocikde inde...proste čo mám po ceste...
Ako sak aj mne to cuká...kontrolka mi este nikdy nezasvietila...ale to len sem tam spraví...a uz som sa naučil s tým zit...nový AGR kupovat určite nebudem...nemienim za taku malu somarinu dávat tolko penazí....
benzínom?No s tým som problém este nemal...a to tankujem stále len 95....aj v Metre, ale aj na OMV a hocikde inde...proste čo mám po ceste...
Ako sak aj mne to cuká...kontrolka mi este nikdy nezasvietila...ale to len sem tam spraví...a uz som sa naučil s tým zit...nový AGR kupovat určite nebudem...nemienim za taku malu somarinu dávat tolko penazí....[/quote]
Ja taky vzdycky tankovala 95, ale od doby,co jsem natankovala v-power (cca 3tydny pred) mi zacalo auto cukat, ne porad, jen nekdy, ale vcera hned 2x po ceste do prace a z prace uz to necukalo,ale zase to chtelo pri rozjezdu zdechnout...a jak jsem natankovala zpet 95,tak to prestalo, v nadrzi jsem mohla mit cca 8-10l zbytku a nabrala jsem pul nadrze 95.
Ako sak aj mne to cuká...kontrolka mi este nikdy nezasvietila...ale to len sem tam spraví...a uz som sa naučil s tým zit...nový AGR kupovat určite nebudem...nemienim za taku malu somarinu dávat tolko penazí....[/quote]
Ja taky vzdycky tankovala 95, ale od doby,co jsem natankovala v-power (cca 3tydny pred) mi zacalo auto cukat, ne porad, jen nekdy, ale vcera hned 2x po ceste do prace a z prace uz to necukalo,ale zase to chtelo pri rozjezdu zdechnout...a jak jsem natankovala zpet 95,tak to prestalo, v nadrzi jsem mohla mit cca 8-10l zbytku a nabrala jsem pul nadrze 95.
Opel Astra 1,6 16V 11/98
tak na to ja si nezvyknu..takhle jsem musela jet celou cestu vcera a jak to chtelo zdechnout, blikla na me kontrolka emisí...langdon2 píše:no tak na to cukanie, ked to ide zdochinat...ja som si uz zvykol ze sa mám viacej opret o plynový pedál,a potom problém neni....
a jak jsem nabrala benal, tak to prestalo a jela jsem dom zas jako driv...
tohle nebylo normalni chovani, to skoro-zdechani...bylo to cely divny...
Opel Astra 1,6 16V 11/98
Vcera jsem to jela protahnout..u studenyho motoru rozjezdy ok, u dvojky nad 3tis otacek to mirne trhlo,ale bylo to jeste studeny..tak jsem cekala az se motor zahreje a teprve pak jsem to "prohnala" ale ne bohuzel na 6tis otacek,ale jen na 4tis, bylo me auta lito, uz tak to řvalo: zařaď zařaď , kazdopadne ale jak se motor zahřál a ja zastavila a chtěla se znovu rozjet, tak uz na me blikala moje slavna kontrolka a opět to chtělo zdechnout. vypla jsem motor, nechala ho odpocnout a za 15min jsem zase jela..uz na me neblikla, ale pri rozjezdech nic moc vykon teda..ale jinak nic neškubalo
Opel Astra 1,6 16V 11/98
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesmíš se bát. 4tis ot je málo. Já jsem měl včera taky protahovací den a na trojku těsně před červeným 130 km/h
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440