Jaký výfuk
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký výfuk
ale vies o tom ze vyfuky hniju a hrdzaveju najme zvnutra
- Reklama
U dieselu ne.
U benzínu rezaví a hnije především z vnitřku to je pravda. Tak proč to neurychlit ještě z vnějšku alobalem.
-
- Kontaktovat uživatele:
aj u dieslu lebo ked ti sdkondenzuje voda vo vnutri tak ju nestihnes vysusit ked jazdis na kratke trasy
Naopak. U dieselu nic nekondenzuje. Ve výfuku se usazují saze, které jsou mastné. Stačí starý tlumič rozpárat a prohlédnout. Za třicet let jsem se nesetkal s dieselem, kterému tlumič prohnil zevnitř.
Má pravdu předseda....
(Akorát u mého benzínového diesla to taky neplatí, to co pro benzíny... Je v něm sucho a mastno )
(Akorát u mého benzínového diesla to taky neplatí, to co pro benzíny... Je v něm sucho a mastno )
END
Trdlo, aky to je benzinovy diesel?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
1.416V s půl milionem km, výměny oleje se už nevyplatí, teče to rovnou do výfukulangdon2 píše:Trdlo, aky to je benzinovy diesel?
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Hmm olej přímo do výfuku,tak to zní zajímavě,ale ty prachy za ten olej,tak to je v době krize nehoráznost pane předsedo
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
-
- Kontaktovat uživatele:
a zvuk ma ako plnokrvny miesanec diesla s benzinomPepino_GH píše:1.416V s půl milionem km, výměny oleje se už nevyplatí, teče to rovnou do výfukulangdon2 píše:Trdlo, aky to je benzinovy diesel?
-
mam dotaz jelikož uš mám vymenenej véfuk a nestihl jsem ho střiknout jakej postup by jste me doporučily?? bude to držet když ho neodmastim??
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
zdarec,
a čím ten vejfuk chceš stříkat ?
já osobně jsem si s tím dal práci, úplně novej vejfuk jsem odmastil, stříknul hliníkem ve spreji a stejně ty úchyty v gumovejch závěsech chytaj po 1. zimě korozi.
výfuk je extrémně tepelně namáhaná část a je to věčný boj, koroze zvenku nebo zevnitř
a čím ten vejfuk chceš stříkat ?
já osobně jsem si s tím dal práci, úplně novej vejfuk jsem odmastil, stříknul hliníkem ve spreji a stejně ty úchyty v gumovejch závěsech chytaj po 1. zimě korozi.
výfuk je extrémně tepelně namáhaná část a je to věčný boj, koroze zvenku nebo zevnitř
Astra Caravan 1.6, 1999 , X16SZR, 75 vraníků
-
zdarec chtel bych to vzit zinkačem tak vlezu asi pod auto odmastim a střiknu třeba mu tu životnost o nakej tn rok prodloužím . to se asi tet uš špatne delat když uš je ten véfuk namontovanéj??
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu