Zgi : Já myslel , že Brillantisy jsou novější než Bravurisy .
Já myslím že jsou.Brilantisy jezdil kámoš na koktávě a hodně rychle mu ubývaly.Je to taky dáno tím že mají velkou středovou drážku tudíž menší plochu přenosu síly.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Dvě zimy jsem jezdil na PIRELLI SNOWSPORT 195/60 R15, maximální spokojenost, letní zatím dojíždím CONTINENTAL CP 195/60 R15 - najeto cca 60 000 km, mám již připravené nové letní pneu PIRELLI P6 195/60 R15. Doufám, že budou taky tak dobrý jako contíky.
Zigi píše:jj, to budou novější, ale já bych nešel do Barumek...
To záleží do kterých přesně.... Třeba já bych nikdy nešel do Michellin
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zigi píše:jj, to budou novější, ale já bych nešel do Barumek...
To záleží do kterých přesně.... Třeba já bych nikdy nešel do Michellin
To já taky toho obtloustlýho panáčka nějak nemusím.A přes to mám na zimu Michelin ALPIN.Holt byly tam obutý.Ale musím uznat překvapily mě.Jsou bez chyby.
195/60 R15
Léto: doteď Michelin Energy, za pár dní nazuji nové Continental Premium2
Zima: nejprve GoodYear UltraGrip6, potom Pirelli Snow W210 a teď mám Bridgestone Blizzak LM-20.
Doporučuji Continental Premium Contakt 2! Uniroal jsou gumy na vodu! Proto ten hruby dezen! P6 rády hučí! Ja pujdu do Contiku už i z toho duvodu že je budu mít skoro za dara.
kemo píše:Doporučuji Continental Premium Contakt 2! Uniroal jsou gumy na vodu! Proto ten hruby dezen! P6 rády hučí! Ja pujdu do Contiku už i z toho duvodu že je budu mít skoro za dara.