Něco trošku mimo
ježišmarja proč by se kvůli jednotce mělo zajíždět auto kdo ti to zas nakukal? jinak by bylo hezký kdybys napsal aspoň kod motoru když chceš nějakou radu, já se snažim už nějakou dobu přesvědčovat lidi že ti co tady radí nejsou telepati ale moc se mi to koukám nedaří
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- Princ William
Re: egr ventil
zaslepenej EGR ventil ma Otas na Z16XE (teda aspon doufam ze jsem napsal ten kod motoru dobre)jirka01 píše:ahoj dostal jsem tip ze tady by mohl byt nekdo kdo ma zaslepeny egr ventil .............. zajimalo byme jestli je to zaslepeni znat na vykonu ) a jak je to s kourivosti auta ) .....logicky by to melo byt znat ale slysel jsem ze to tak ve skutecnosti neni ....uvazoval jsem to taky udelat protoze to neni zas tak narocna prace ale nechci se mi zajizdet auto (kuli ridici jednotce) kdyz to nebude mit vysledek ))
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
egr ventil
hele mam 1,6 55 kw G astra .........oznaceni motoru fakt nevim ( ale to by nemuselo byt zas tak potreba ne ?? ) ...............s tim zajizdenim mi to nikdo nenakukal ) jde o to ze ridici jednotka si uklada do pameti grafy jizd a v pripade ze je nejaka zmena v motoru a je to zmena ktera je citelna na vlastnost motoru tak si ridici jednotka prehraje ,,graf,, a i po zmene se muze chovat stejne .....po nejake uprave by se mel motor zajet aby si ,,zvyknul na zmenu,,..............v nejhorsim pripade by mohl skocit do nouzoveho rezimu ale tato uprava asi nebude mit tak velky vliv ) ....je to muj nazor ale netvrdim ze mam stoprocentni pravdu )) i kuli tomu jsem tady ))) abych zsikal nove poznatky ))
zřejmě máš X16SZR, to co píšeš o ukládání nějakejch grafů je podle mě nesmysl a i kdyby tak stačí odpojit baterku na 10 minut a je po všem...už tady někdo psal že opel nema učící se jednotkyjirka01 píše:hele mam 1,6 55 kw G astra .........oznaceni motoru fakt nevim ( ale to by nemuselo byt zas tak potreba ne ?? ) ...............s tim zajizdenim mi to nikdo nenakukal ) jde o to ze ridici jednotka si uklada do pameti grafy jizd a v pripade ze je nejaka zmena v motoru a je to zmena ktera je citelna na vlastnost motoru tak si ridici jednotka prehraje ,,graf,, a i po zmene se muze chovat stejne .....po nejake uprave by se mel motor zajet aby si ,,zvyknul na zmenu,,..............v nejhorsim pripade by mohl skocit do nouzoveho rezimu ale tato uprava asi nebude mit tak velky vliv ) ....je to muj nazor ale netvrdim ze mam stoprocentni pravdu )) i kuli tomu jsem tady ))) abych zsikal nove poznatky ))
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
- Princ William
si take myslim ze ma X16SZRVojta píše:zřejmě máš X16SZRjirka01 píše:hele mam 1,6 55 kw G astra .........oznaceni motoru fakt nevim ( ale to by nemuselo byt zas tak potreba ne ??
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Já mám taky 2 lambdy a funguje,ale někomu to na stejným motoru hlásí chybu.Vojta píše:z16xe má 2 lamby a zaslepený egr pozná ne?
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Otas
Ahoj ........byl jsem na tebe odkazanej ze mam zaslepenej egr ventil ...........je to znat na vykonu ??? a kouri se vic z vyfuku nebo ne ???? ...........jo a jeste mas to zaslepney primo ve ventilu nebo si vyradil podtlakovou hadicku ??? jo a jeste nehlasi ti pocitac chybu ??? diky za odpoved a sorry ze jsem te zahrnul tolika dotazama ))
Re: Otas
Jen jsem udělal záslepku přímo pod těleso ventilu,aby splodiny nešly do sání, podtlakovou hadičku tam nemám je to řízený celý ECUkem ale to záleží co je to za motor, výkon je stejný, nekouří a co hlavmě....nic to nezasírá..... Kdyby sis rozebral sání cca po 100 000km, tak by ses divil co se tam nahromadilo díky slavnému vynálezu EGRu. Někdo říká, že se o něco sníží spotřeba,ale to já nemůžu potvrdit, protože jsem to zaslepil hned po koupi.Ekologové ať mi odpustí, ale jde mi o zdraví motoru.Snad jsem ti odpověděl na vše.jirka01 píše:Ahoj ........byl jsem na tebe odkazanej ze mam zaslepenej egr ventil ...........je to znat na vykonu ??? a kouri se vic z vyfuku nebo ne ???? ...........jo a jeste mas to zaslepney primo ve ventilu nebo si vyradil podtlakovou hadicku ??? jo a jeste nehlasi ti pocitac chybu ??? diky za odpoved a sorry ze jsem te zahrnul tolika dotazama ))
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
-
- Kontaktovat uživatele:
Zigi píše:Takze se ridis heslem kamarad taky rad,jo?Kvetoslavek píše:moje nej nej nej kamoska mi tak říká....
no a co jako rád.... kdyz sem u ní tak jí rád například vařím,někdy vozím(ale bojí se jezdit rychle a když sem jednou projel světla na červenou tak sem z ní pul hoďky nemoh dostat slovo) a tak...nevim na co narážíš... je to jen kámoška ale suprová-taková která mě vždycky pomohla....... www.libimseti.cz/nolka
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
- Princ William
- Princ William