možnost objednat osram nightbaker

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Zamčeno
syrecek

Re: možnost objednat osram nightbaker

Příspěvek od syrecek » 03 zář 2012, 14:47

Ahoj omlouvám se že jsem nenapsal ale neměl jsem možnost připojení k internetu a telefon na vás nemám.nevím proč děláte divadlo z toho, že se to zpozdilo vím, že to mělo být dříve poslané ale bohužel já jsem na to také čekal a nehnul jsem s tím moje chyba to nebyla a v žádném případě bych nikoho neokradl :o až dnes přišel lístek z pošty a jdu rozesílat 8) ještě jednou se omlouvám za zpoždění a žádnej zloděj nejsem :( hezký den
Opel Astra Classic 2 1,4 16w twinport / r.v.2005

Reklama

kulisek91
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisek91 » 03 zář 2012, 14:50

tak ono je dosti lidí když se týden neozvou :) nediv se nám..jsme rádi že ses ozval
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km

syrecek

Příspěvek od syrecek » 03 zář 2012, 14:55

Já sem z toho taky nervózní že to trvá tak dlouho, i když sem psal že dodací doba bude týden, ale sám za to nemůžu :o a nikdy bych nikoho neokradl a ani se nikdy neokradl to fakt není můj styl pokud si to někdo myslí tak mě to mrzí

Jaryn583

Příspěvek od Jaryn583 » 03 zář 2012, 14:56

Rychle to pošli a nikdy už více s tebou!!!
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ

syrecek

Příspěvek od syrecek » 03 zář 2012, 15:02

čekal sem, že budete nasraný, ale takovýhle počtení jsem nečekal :(

Jaryn583

Příspěvek od Jaryn583 » 03 zář 2012, 15:25

Tvých slibů bylo tolik, že ani nemůžeš čekat špetku pochopení. Pokud jsi něco nabídl, tak bys měl své závazky splnit a zase se nevymlouvat na absenci připojení! :( :( :( Zkrátka nečekej, že jsme v pohodě. Já tedy určitě ne!

syrecek

Příspěvek od syrecek » 03 zář 2012, 15:38

příště na to peču a mám klid schválně jsem to neoddaloval

wadass

Příspěvek od wadass » 03 zář 2012, 15:57

Ale pánové ,
vám vždy vyšlo vše tak jak jste si přáli ? :o

Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth » 03 zář 2012, 16:24

Ode mne pochopení ano.

toto "lynčování" je podle mě není nutné a správné.... Nebylo připojení stane se...Mohly do toho vlíst i jiný věci jako třeba práce, to známe a snad chápeme všici

Myslím že to dělal pro nás, pokud má byť na jednom balení dvacku, budiž ať je....beztak krabice, izolepa a čas mu to nezaplatí.

Ale po tomhle se na nás příště vysere :cry:
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 03 zář 2012, 16:33

Syrecek: Buď v klidu, je to jen o lidech. Někteří mají více trpělivosti, jiní méně... Bohužel reference na Tebe tady na fóru nejsou ohledně prodeje/koupě toho či onoho zboží. Proto když se to tak prodlužovalo a vznešené dotazy byly bez odpovědí, muselo zákonitě dojít ke spekulacím :?:

Ostatně všichni tady moc dobře víme ( určitě i včetně Tebe ), že podvodníků je kolem nás spousta, jsou toho plná média a koupě toho či onoho zboží od někoho, koho neznáme, je většinou dost riziková... Takže v tomto směru bohužel platí více první dojem, než skutečnost, ostatně v dnešní době je čím dál méně lidí, kteří by neměli připojení k netu, nebo omezení na připojení 1x týdně... A pokud tomu tak je, je lepší o tom dát vědět předem, ne každého to napadne ( ostatně ani mě to nenapadlo a to musím v zaměstnání brát na klienty pokud možno všechny úhly pohledu a možností :roll: )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. » 03 zář 2012, 16:35

Za mne pochopení , ale z velkým ALE :roll:
Je pravda že to asi není jeho zásluhou, ale ve čtvrtek stačilo do tohoto vlákna napsat, nevím co se děje, stále čekám, je to tak?
Za ty leta co takto platím předem EBAY, AUKRO, I NA JINÝCH WEBECH O AUTECH, SE MI TOTO STALO POPRVÉ, nedostatek infomací vždy vede k mylním doměnkám...
Pro mě poučení, posílat peníze jen prověřeným lidem a pro syrecka?
Radší špatnou správu, klidně každý den než týden nic 8)
Nejhorší je to že při mé práci se setkávám z lhaním a podváděním často, tudíš jsem HODNĚ nedůvěřiví....

Toť vše ....
Stále tedy doufám že to přijde :lol:
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE

syrecek

Příspěvek od syrecek » 03 zář 2012, 16:43

chci poděkovat těm, kteří to pochopili, z mé strany prodlení nebylo, čekal jsem stejně jako vy, to že jsem slíbil, že to bude do týdne jsem dostal jako zprávu kterou jsem předal dál, to že jsem nenapsal:mohl jsem napsat ve čtvrtek, ale čekal jsem, že to dorazí poté už jsem na internetu nebyl a jel pryč, je fakt že na telefonu wifi mám, ale bohužel když jsem nějákou chytil, tk na ní bylo heslo takže já sám jsem na internetu nebyl. Těm kteří jsou naštvaní bych se rád omluvil, možná měli strach že je okradu, já sám sem okraden ještě nebyl ani jsem nikoho neokradl a nikdy bych to neudělal , ale chápu že mají strach o své peníze.....A těm kteří do příspěvku po vložení nějáké adresy na xchat napsali, že jsem teplouš, tak ať se podívají nejdříve do zrcadla 8)

p.s. pokud má někdo zájem mě přijet jak zde psal posadit na vozíček abych už nikdy nevstal na nohy tak ať napíše pošlu mu svou adresu ať nemusí zbytečně hledat

Každopádně se chci všem omluvit ať už si mysí cokoliv

Já jdu na tu poštu rozesílat 8)

Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. » 03 zář 2012, 16:47

:lol: to nemá chybu :lol:
Kdo chtěl koho posadit na vozíček? :lol:
To je hláška dne 8)
Ještě jsem dneska slyšel taky dvě dobré, hodím sem na uvolnění: Tady by se i blázen uzdravil :lol: a pak : to mi ho teda vyndej :lol: :mrgreen: jo a ještě jedna co mi řekl jeden týpek minulý týden: tady to jde pí*ou ke zdi :mrgreen: :wink:
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE

Jaryn583

Příspěvek od Jaryn583 » 03 zář 2012, 17:23

syrecek: Tvou omluvu beru a zrovna tak odsuzuji útoky na tebe, které zmiňuješ. Všecno to co se tu vyplodilo je především ale důsledkem nedostatečné komunikace ! 8)

syrecek

Příspěvek od syrecek » 03 zář 2012, 18:07

Tak jsem přišel z pošty a ten balíček co jsem čekal to nebyl. Tak mi teď řekněte co mám dělat?měl jsem slíbeno, že v pátek to bude a cestě tudíž dnes mělo dorazit. A nedorazilo, nejhorší je že mě v tom leží dohromady i s lidma z práce co jsem platil ze svýho a s penězma od Vás asi 8600Kč mám to objednané od kamaráda známého, skoro příbuzného. Zítra mu ještě bude volat ale já jsem na tom v tuhle chvíli, že nevím co si mám myslet, když mi v pátek bylo slíbeno, že bude odesláno :? a pořád nic nepřišlo. Jste ochotni ještě počkat nebo chcete vrátit peníze? pokud budu vracet peníze tak musím vybrat peníze a odeslat přes složenku protože bankovnictví nemám... a až to dorazí tak zase rozesílat přes dobíku. Hlavně prdel už nejsou ty peníze, protože 9000 už není málo, teda aspoň né pro mě...byl jsem uklidněn ať počkám, že to dorazí ale jsem z toho v rozpacích, ještě když je na mě tady půlka fóra nasraná. Myslel jsem, že zajedu na sraz ale pomalu si to začínám rozmýšlet, protože bych odtud už asi neodjel,
Napište mi prosím jak to vidíte vy abych nebyl za zloděje a zároveň jsme našli nějáký rozumný řešení

Zamčeno