NEHODA A POROD - nové fotky opravy na str. 3! OPRAVENO!
Re: NEHODA A POROD - nové fotky opravy na str. 3! OPRAVENO!
sice mimo téma ale to samé se stalo před asi 10ti lety jednomu známému. Někomu vadil (vydělával větší peníze, dovoz aut, pohostinství a tak) a někdo mu dal inzerát na na jeho Mazdu 626 za mrzský peníz. Neustále mu někdo volal a když se snažil volajícím vysvětlit že si z něj někdo vystřelil, tak mu ještě sprostě nadávali. Nakonec změnil telefoní číslo.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Reklama
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
bylo to podaný přes internet! Takže viníka nelze zjistit!
pokud by to byl kamaradsky vtipek tak se nepovedl..pokud nejaka svin* tak to je v haji fakt vymenit cislo...aspon ted vim jednu vyhodu toho co sem udelal s autem je to neprodejne nikdo by me nevolal ..ale asi to bude někdo kdo te zna když má tvoje číslo,na foru si ho neuváděl??
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mně ihned napadlo jen jedno. něco jsi tu od někoho koupil, nebo prodal, pravděpodobně má tvé telefonní číslo, fotky auta není problém získat.... nebyl to on?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem v sobotu jel s rodinkou a s tchýní na moravu, ale říkal jsem že se musím do čtyř vrátit, protože budu vyměňovat s kámošem konečně to čerpadlo! A co se nestalo - při cestě zpět auto cuklo, rozsvítila se kontrolka elektroniky a auto už jsem nenadláb!
Tak jsem vyblikal kód 251 - přepadový ventil na čerpadle, proto jsem volal RomanoviK, jestli je to tím čerpadlem, nebo jednotkou, kterou mi před dvěma lety opravoval Petr Komínek v praze - už tenkrát říkal, že je úplně vypálená! A on říkal že s největší pravděpodobností to bude ta jednotka!!!
Tak jsem zavolal kámošovi co mi dělá všechen servis na autě, ať pro mne dojede, že mám v autě rodinku! Za chvíli dorazil s tyčí a odtáhl to do dílny! Pak jsem ještě nastartoval, ale jakmile se to ohřálo, tak to udělalo to samé!
Sundali jsme tedy čerpadlo a byla půlnoc! Ráno jsme nandali nové (zánovní) a jel jsem ještě pro ŘJ čerpadla. Po příjezdu měl kámoš už zadeklováno a nastaveny znova rozvody, které jsem mimochodem dělal asi před třemi týdny! nasadili jsme jinou jednotku..............
A autíčko zase šlapalo, jel jsem to tedy projet a pak jsem to trochu protách až do sepnutí přední sahary a motor běžel jak hodinky!
Ale co se pak nestalo?! Chcípl jsem auto a šel jsem ještě pokecat a už jsem pak nenastartoval, né kvůli čerpadlu, ale kvůli starteru! asi pastorek - už měl divný zvuk při opětovném startování po montáži čerpadla - bylo zavzdušněné!
Tak to celé skončilo tak, že už je na cestě starter a o víkendu už budu zase pojízdný!
Starou jednotku pošlu RomanoviK ať se na ní podívá, taky bych mu chtěl moc poděkovat za ochotu a rady!!! A hlavně mému dvornímu mechanikovi Honzovi Kadlecovi - takových lidí kdyby bylo víc........
Tak zdar vaší práci a ať vám oplíci dlouho slouží - já už budu mít 300 000km!!!!
Tak jsem vyblikal kód 251 - přepadový ventil na čerpadle, proto jsem volal RomanoviK, jestli je to tím čerpadlem, nebo jednotkou, kterou mi před dvěma lety opravoval Petr Komínek v praze - už tenkrát říkal, že je úplně vypálená! A on říkal že s největší pravděpodobností to bude ta jednotka!!!
Tak jsem zavolal kámošovi co mi dělá všechen servis na autě, ať pro mne dojede, že mám v autě rodinku! Za chvíli dorazil s tyčí a odtáhl to do dílny! Pak jsem ještě nastartoval, ale jakmile se to ohřálo, tak to udělalo to samé!
Sundali jsme tedy čerpadlo a byla půlnoc! Ráno jsme nandali nové (zánovní) a jel jsem ještě pro ŘJ čerpadla. Po příjezdu měl kámoš už zadeklováno a nastaveny znova rozvody, které jsem mimochodem dělal asi před třemi týdny! nasadili jsme jinou jednotku..............
A autíčko zase šlapalo, jel jsem to tedy projet a pak jsem to trochu protách až do sepnutí přední sahary a motor běžel jak hodinky!
Ale co se pak nestalo?! Chcípl jsem auto a šel jsem ještě pokecat a už jsem pak nenastartoval, né kvůli čerpadlu, ale kvůli starteru! asi pastorek - už měl divný zvuk při opětovném startování po montáži čerpadla - bylo zavzdušněné!
Tak to celé skončilo tak, že už je na cestě starter a o víkendu už budu zase pojízdný!
Starou jednotku pošlu RomanoviK ať se na ní podívá, taky bych mu chtěl moc poděkovat za ochotu a rady!!! A hlavně mému dvornímu mechanikovi Honzovi Kadlecovi - takových lidí kdyby bylo víc........
Tak zdar vaší práci a ať vám oplíci dlouho slouží - já už budu mít 300 000km!!!!