GPS navigace - vše o tomto tématu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
V lese s noťasem... Manli, kup si nokii s gps, mají mapy zadara, nebo PDA a navi seženeš taky
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
A nebo InfoMapa, jestli chceš mám 11 , ale fakt to není žádná navi i když tam pro navigaci má mít podporu
Mobil : 602318645
Taky že jo. Takže.APiK píše:TomTom má velkou aktualizaci, takže až se to docucá, oblíbené budou o5 v hajzlu .
Před aktualizací map v TOM TOMovi si ze složky s mapovými podklady zazálohujte soubor MapSettings.cfg. Po aktualizaci tento soubor vyměňte za stávající (nově vytvořený) s tím, že ten nový přejmenujte na MapSettings.cfg.bck . Tím se v případě nezdaru můžete vrátit zpět. Udělal jsem to tak a nepřišel jsem ani o oblíbené ani o POI ani o nic jiného.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Šmarja co to je za aktualizace a model Tomíka? Na tyhle věci se mě nikdy neptal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tom tom 930
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Prague Digital Guide: Komplexní digitální průvodce Prahou pro WM zdarma
http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... e&ide=1298
http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... e&ide=1298
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Hezký,pokud bych měl čas courat každej den po práglu to je tak pro turisty co nevěděj kam se podívat a ve finále,jak budou čučet na display tak zahučej do nákýho výkopu
pro mne jako motoristu stále vede iGo8 a TT7.A nové mapy iGo jsou fakt superpodrobné. oboje co používám(NQ,TA).Jen mě trošku štve,že nejnovější mapy jsou pouze pro západní Evropu.
pro mne jako motoristu stále vede iGo8 a TT7.A nové mapy iGo jsou fakt superpodrobné. oboje co používám(NQ,TA).Jen mě trošku štve,že nejnovější mapy jsou pouze pro západní Evropu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Musis to totiz manzelce nebo pritulce pridelat na zada a pak se Ti nestane, ze zahucis do toho vykopu .
Nahodou me by se to libilo, Prahu pesky moc neznam a maximalne ji projizdim po hlavnich tazich.
Nahodou me by se to libilo, Prahu pesky moc neznam a maximalne ji projizdim po hlavnich tazich.
Nokia vypustila Ovi Maps zadara tak stahujte si do svojich nokii
Zeptám se takto. V této době, kdy vše letí tak kvapem, asi i GPS navigace jsou stále lepší. já o nich nic nevím. Jen tuším, že chci utratit okolo 4 tisích, a budu hlavně, z 99% trajdat po čr a možná Slovensku. Jde mi hlavně o to, nebýt zoufalý, když mám jet autem sám, a jet tam, kde to neznám. S bídou stíhám hlídat provoz a značky okolo sebe.
- Mojmec11
Prostě obejdi obchody a vyzkoušej si to v ruce,hlavně ovládání programu.Těžko takhle radit.Každej je zvyklej na to svý.
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
já mám tom tom v mobilu a jsem spokojen, ale každému sedí něco jiného no...
už HONDA civic VTEC
- Mojmec11
TT mám taky,páč ve městě reaguje rychle a snadno se ovládá,ale iGO má zase novější mapy a další vychytávky,pak leda jet na křižovatce pomaleji a je to v klidu