POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Mojmec: Ty jo super hračky. Vypadají jak opravdický zapomenutý v nějaké stodole. My máme doma policejního wartase.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Hej ropáci nastávají Vám krušné časy a nejen vám...
http://www.novinky.cz/domaci/292497-obc ... selum.html
http://www.novinky.cz/domaci/292497-obc ... selum.html
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
týka se jen nafty, ale je to krok špatně zas nějaká metla, aby byl člověk donucen vyhodit prachy za new auto pokud bude chtít dojet k domu .
ex Astra G X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
No vidím to podobně...Šup šup kup nové nebo na náměstí nevyjedeš
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
hej borci je zde nekde návod jak vymenit ložisko kola??? nemuzu nic jaksy najít??
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
o tomhle se mluví minimálně 10 let a jak znám ty naše blbce, tak ještě dalších 10 bude, takže v klidu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
nj to je ta DEMOKRACIE svoboda slova,pohybu atd....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
No...zákony který z nás maj vyrazit prachy se schvalují překvapivě rychle...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
v pondělí jsem viděl naživo astru OPC žlutou je to fakt kráska ale nestihl jsem vyfotit od té doby ji chci!!!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
no Kubo já myslím že do léta tu barvu vychytáš. Pár slunečních dní a budeš lakovat.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
a nemaš snad svobodu projevu? svododu pohybu?kubeSRi píše:nj to je ta DEMOKRACIE svoboda slova,pohybu atd....
Born From Jets
dadake na youtubu je toho hafo staci jenom najit tezko ti to rozepisovat kdyz musis rozebrat vse kdyz nemas zvedak a spravne klice ktomu urcene taky sem se snazil ale nechal sem to na servis.Vypada to jednoduse ale neni
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kamarádi, můžete se prosím někdo z Vás, kdo má náhled do katalogu dílů od opla ( možná bude stačit i EPC ), podívat na rozdíl mezi níže uvedenými světlomety ?
Ty na prvním odkaze mají být s xenony, ty na druhém odkaze ne... Sice na nich je kromě černé paraboly vidět rozdíl v tom, že u těch na prvním odkaze je světlomet rozdělen na dvě části takovou tou vodorovnou plošinkou přímo ve světlometu... Na těch druhých ta tzv. plošinka není vidět Klasické světlomety je mají, když se nejedná o xenony...
1) Xenon ?
2) Halogen ?
Můj dotaz zní, zda na tom druhém odkaze s tou černou parabolou se jedná skutečně o světla, do kterých se nedávají xenony, ale obyčejné žárovky ? Byl jsem v domnění, že Meriva nemá stejnou variantu světel, jako např. Zafira B, tzv. světla vypadají jako že mají být xenonová, ale ve skutečnosti se do nich dávají obyčejné žárovky
Na Polském allegru se dají sehnat za celkem zajímavé peníze a ve finále by mě to vyšlo na méně peněz, než koupit nová světla ( ne xenon ) a nechat je přestříknout na černou parabolu Hold závislost z géčka a hlavně tyto světla jsou podstatně větší, než na géčku, takže na tmavé karoserii jsou jak pěst na oko
Ty na prvním odkaze mají být s xenony, ty na druhém odkaze ne... Sice na nich je kromě černé paraboly vidět rozdíl v tom, že u těch na prvním odkaze je světlomet rozdělen na dvě části takovou tou vodorovnou plošinkou přímo ve světlometu... Na těch druhých ta tzv. plošinka není vidět Klasické světlomety je mají, když se nejedná o xenony...
1) Xenon ?
2) Halogen ?
Můj dotaz zní, zda na tom druhém odkaze s tou černou parabolou se jedná skutečně o světla, do kterých se nedávají xenony, ale obyčejné žárovky ? Byl jsem v domnění, že Meriva nemá stejnou variantu světel, jako např. Zafira B, tzv. světla vypadají jako že mají být xenonová, ale ve skutečnosti se do nich dávají obyčejné žárovky
Na Polském allegru se dají sehnat za celkem zajímavé peníze a ve finále by mě to vyšlo na méně peněz, než koupit nová světla ( ne xenon ) a nechat je přestříknout na černou parabolu Hold závislost z géčka a hlavně tyto světla jsou podstatně větší, než na géčku, takže na tmavé karoserii jsou jak pěst na oko
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
příjde mi, že ta druhá "černá" lampa bude něco na zpusob AFL světla pujdou za volantem do zatáčky
otec má něco podobnýho na Focusu taky čočku a parabolu a cočky se natáčí
otec má něco podobnýho na Focusu taky čočku a parabolu a cočky se natáčí
Born From Jets
No ale o AFL se u všech těchto světel na allegru nepíše A zaráží mě, že třeba autokelly je prodává úplně stejné a jsou jen pro xenon podle popisků Tak jsem z toho tak trochu vedle
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.