Tu aktivní myslíš tu ofečku cose pořád pase a nikdy nepřejí?
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak dnes jsem zlomil rekord, podival jsem se na forum až v cca 21 hodin, jinak je sleduju pořád i v práci.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Lukasi čemu se divíš??? Mě také bylo kdysi 14 let... Ale časy se mění a 5 let uběhlo jako nic
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Lukas G. píše:Kudla Mnlíku, já rozvážel dva roky po republice zboží a tak jsem si užil zimy a sněhu, že dodnes nechápu proč jezdí lidi na hory. Jinak jsem zvědav, jak bude moje Astrulka zdolávat sníh.
na hory jezděj pražáci, my co je máme za prdelí, jezdíme k moři.
Lukas G. píše:Kudla Mnlíku, já rozvážel dva roky po republice zboží a tak jsem si užil zimy a sněhu, že dodnes nechápu proč jezdí lidi na hory. Jinak jsem zvědav, jak bude moje Astrulka zdolávat sníh.
na hory jezděj pražáci, my co je máme za prdelí, jezdíme k moři.