biopalivo Ethanol E85
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: biopalivo Ethanol E85
Jo aleš mi psal že něco kuje
jsem moc zvědavej jestli to dotáhne do konce abude to k něčemu ale dle toho co o něm zatím vím tak nemám strach že to do konce nedotáhne.
Jinak já zatím spokojenost - nechci to zakřiknout ale průměr mám zatím 8,3L a to po městě. Start zatím kolem 3°C na drc.
jsem moc zvědavej jestli to dotáhne do konce abude to k něčemu ale dle toho co o něm zatím vím tak nemám strach že to do konce nedotáhne.
Jinak já zatím spokojenost - nechci to zakřiknout ale průměr mám zatím 8,3L a to po městě. Start zatím kolem 3°C na drc.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Dámy a Pánové, to je na patent. jenom přemýšlet.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Ahojky,
dlouho jsem se sem nedíval. Jak tady řešíte E85, nechci se vnucovat, kdyby byl zájem o pár kousků jednotek tak jsem vám je schopnej dodat. 1 bodové jsem vyřadil pro malý zájem z vývoje.Nicméně 4 až 6 bodové mám dotažený.Nemám problém udělat jen 1Bodky. štelování dávek při ruzných teplotách při ohřevu , při startu a zvlášt pro ohřatý motor . Teplotní čidlo na motor, nastavení přes BT Android.
dlouho jsem se sem nedíval. Jak tady řešíte E85, nechci se vnucovat, kdyby byl zájem o pár kousků jednotek tak jsem vám je schopnej dodat. 1 bodové jsem vyřadil pro malý zájem z vývoje.Nicméně 4 až 6 bodové mám dotažený.Nemám problém udělat jen 1Bodky. štelování dávek při ruzných teplotách při ohřevu , při startu a zvlášt pro ohřatý motor . Teplotní čidlo na motor, nastavení přes BT Android.
hmmm zajimavy a nejaky ceník by byl,??|,,,,,???,
ZAJIMAVY ČTENÍ.......
http://www.italpower.cz/cs/clanky/motor ... -famy-rady
http://www.italpower.cz/cs/clanky/motor ... -famy-rady
Deš hezkou cestou taky jsem to skoušel určitě do jisté míry jde, nedostane se to na přídavky které to v zimě potřebuje, jednotka nemá takový rozsah. Čidla jsou při 20°C 3kΩ při 80° 300Ω cca , pokud se dostane čidlo přes určitou hranici tak to diagnostika v jednotce vyhodnotí jako chybu a může přepnout na nouzový rozsah hodnot.spermin píše:zatím mám zapnuto naostro jak jsme dělali zkoušky, a na krátké trasy to nechávám tak, na delší nastavím na teplotu 80°C a jezdím.
již mám nápad jak to udělat bez jakýchkoliv zásadních zásahů
jenom co bude při -10°C
potřebuji poradit.
jaký termistor NTC aby měl při 10°C hodnotu cca 20 kΩ a vyšší
a při 80 °C CCA 220 Ω popř nižší, zbytek řeší korekce
kdyby byl s vyhovující hodnotou tak to bude velni přijatelná cena.
S cenou jde o to kolik by jich bylo.
OD 1KUSU DO 5.......
S cenou něco udělám pro vás pro Astraklub. Skuste kolik lidí by toho šlo a cenu udělám. Ale prosím nesrovnávat s Flexcarem. Funguje fakt hezky, nastavení přes BT Android, po dolazení bude software kde se bude zobrazovat spotřeba momentální, celková a na 100km, a zaručuju řešení při problémech s jednotkou a hlavně update software v jednotce . Dohoda je možná i taková že zapůjčím na vyskoušení. Jednotka je standartně bez BT modulu, modul je zatím dost drahý cca 1500,- hlédám alternativu. Jednotka se přepíná přepínačem E85 či N95.
Jestli chcete nějaký spokojený reference, někoho koho znáre, tak jsem tady
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
A to předpokládám mluvíš o údaji z počítače spotřeby. Řekl bych, že už nemůže ukazovat správně, respektive ukazuje údaj který nebere v potaz prodloužení vstřiku z přídavné jednotky. Než se budeš radovat, počkal bych na tankování, tam se ukáže.Marťasek píše:nechci to zakřiknout ale průměr mám zatím 8,3L a to po městě
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
jj, je jasný, že jednotka tohle nezměří správně. V tom případě já mám 150 km s plně naloženou károu 1,5m3 dřeva spotřebu 6L
Počítač mám od veramona, takže čekám na skutečnou spotřebu podle tankování / spotřebu p.PC a pomocí korekce jí upravím a budu znát alespoň přibližný hodnoty...
Počítač mám od veramona, takže čekám na skutečnou spotřebu podle tankování / spotřebu p.PC a pomocí korekce jí upravím a budu znát alespoň přibližný hodnoty...
1,6 X16XEL
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
JJ no uvidím vše si přesně měřím a pak tankování ukáže realitu.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
na jakou nejnižší teplotu ses dostal??angelin píše:Deš hezkou cestouspermin píše:zatím mám zapnuto naostro
jaká je ta hranice??
1 varianta je nevyhovující holt bude to drahší než 99 Kč
pokud to vyjde, pal.pc bude ukazovat skutečnou hodnotu.
jinak to řešme SZ.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
-
naše jednotky dostali jako první homologaci... A jde se dál s žádostí o zapsání do TP! Upraveno cca 25-30 Oplíkú(nejen Oply),spotřeba max 0.5l nahoru bez sebemenšího problému...
Když se budu bavit ze strany člověka který si to instaluje... Mám to ve svém autě, a mám hodně kamarádú co to mají taky. Jezdím na čistý E85 bez....Stavím dům a potkávám se na stavbě s nemálo řemeslníkama. Došla řeč na E85,spousta jejich kamarádu šla do nějakého (uni) bastlu a mají problémy.... Někteří z nich navštívili náš servis s dotazem-auto cuká,skáče a nestartuje,má vysokou spotřebu,bavím se o tom že všem šla spotřeba nahoru o cca 3l a auto má problémy. Třem lidem jsem měřil lambdu OSCILOSKOPEM! a u všech byla lambda nahoře s bohatostí směsi. No a s dalšího setkání se zákazníkem mě bylo řečeno,že už to musí být v pořádku,že se potkali u Špáru na parkovišti a že mu to nastavil Po dalším měření oscilo... pořád bohaté... To jsou úpravy podobné vlastní montáží,pokud se to nedělá způsobem emisí,oscilo,tak jsou vesměs problémy. Neberte to jako reklamu,mluvil jsem za lidi co si to upravili sami a mají s tím neustále problémy....
Když se budu bavit ze strany člověka který si to instaluje... Mám to ve svém autě, a mám hodně kamarádú co to mají taky. Jezdím na čistý E85 bez....Stavím dům a potkávám se na stavbě s nemálo řemeslníkama. Došla řeč na E85,spousta jejich kamarádu šla do nějakého (uni) bastlu a mají problémy.... Někteří z nich navštívili náš servis s dotazem-auto cuká,skáče a nestartuje,má vysokou spotřebu,bavím se o tom že všem šla spotřeba nahoru o cca 3l a auto má problémy. Třem lidem jsem měřil lambdu OSCILOSKOPEM! a u všech byla lambda nahoře s bohatostí směsi. No a s dalšího setkání se zákazníkem mě bylo řečeno,že už to musí být v pořádku,že se potkali u Špáru na parkovišti a že mu to nastavil Po dalším měření oscilo... pořád bohaté... To jsou úpravy podobné vlastní montáží,pokud se to nedělá způsobem emisí,oscilo,tak jsou vesměs problémy. Neberte to jako reklamu,mluvil jsem za lidi co si to upravili sami a mají s tím neustále problémy....
WWW.AUTOKALINA.ESTRANKY.CZ www.komplet-auto.cz reklama na tomhle webu zdarma,pro Váš servis,vrakoviště,prostě vše co se vozidel týče..