Ináč - čo poviete na Alpine? Ja by som povedal, že môže byť dobré, ale vzhľad - otras - tie veľké farebné tlačidlá mi pripomínajú noname rádia, ktoré sa predávali na blšáku . Asi kopírovali práva Alpine. Oproti tomu majú všetky ostatné značky dosť decentný vzhľad. A napr na mojom Panasonicu sa mi páčilo, že má čierny display so svetlým textom...santik píše:Skus si kliknut niekde na neaky cesky web.Tam bude cena tak 5000-6000.Ivanhoe67 píše:No, ten ISO konektor tam bez větších problémů napácháš - pokud z toho lezou nějaký označený dráty... ISO koupíš cca za 100,- Kč - a možná i origo Kenwood - ISO - ale to by asi byla cena o něčem jiném... a Kenwood taky dělá redukce na připojení ovládání na volantu a tohle by mohlo teoreticky spolupracovat i s displayem... ačkoliv - za ty peníze se mi zdá, že toho umí až podezřele moc... ale Kewood jako takový by nemusel být špatný... aspoň podle zkušeností s několika věžemi, co mi prošly bytem či kanceláří...Gagarynn píše:co vy na to radio z odkazu od Santika: http://www.pixmania.cz/cz/cz/541180/art ... etechnique
vypadá slušně, ale nemá to ISO konektor..
tka já zž nevím !!!
Display asi nebere ale ovladanie na volant je.K autoradiu by mala by pribalena redukcia na ISO conector(vid stranka vyrobcu).
Znacka kenwood je zhruba na urovni pioneer,blaupunkt.Potom jedine vysie az Alpine.Nizsie sony,panasonic,jvc.A potom ostatne
Výmena autorádia
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Reklama
Proboha ne, nic nestříhat, pokud nevíš na co to je, až to budeš chtít dodělat, tak ti to bude chybět A není možný, že máš udělanou přípravu na ovládání pod volantem, akorát tam nemáš zapojenej ten kroužek ? Pokud jsem napsal blbost, tak se omlouvám, já měnil origo 400 za origo 500 a to bylo jen vyndat ze šuplíku a zastrčit
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to normálně standartní ISO konektor, napoj jen dva, třetí nech být... pokud se to zapojuje přímo do radia (nevím jaké máš) tak si kup prodloužení se ISO konektru radia...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."