zdravím tě,tak jsem se rozhodl,půjdu do toho,jen prosím postup,at něco neurvu,nevím co se bude sundavat,jsem se letmo koukal,a se musí rozebrat asi i krytování kolem volantu,páček,jen tam nejsou šroubky,je to zřejmně nacvakaný do sebe,nerad bych něco poškodil,tak tedy můžeš ten postup odhalit?děkuji i za ostatní,díky.R.A.Y. píše:Tak to ho trošku upravím,byl dělaný dost na rychlo.
Green Queen- X14XE 5dv.
- Reklama
Opravdu vypada jako by byla origos, jen se zeptam, zda se mi nejak melka ta vrchni schranka (trochu klame ten sedy povrch), vejde se tam neco vetsiho? Jak je to pridelane? Ja jen, ze mam kolem te prohlubne, kde je to zasazene 2 diry zvenku a 2 zevnitr a vypada to, ze tam puvodne take byla a nekdo ji odmontoval .
zdravím tě,můj názor,jelikož jí mám taky,ten prostor vážně klame ten šedý podklad,ale jestli koukneš vejš,tak tam je odklopená tak že ukazuje spodní ůložák,to ostatní je ten vrchní,jinak i víko je vybrané,vlastně ta jeho první fotka ti to ukáže,prostor je to od víka k tomu černému,pak je to druhé ůložný místo.přišroubovat rovnou na tunel.Marky píše:Opravdu vypada jako by byla origos, jen se zeptam, zda se mi nejak melka ta vrchni schranka (trochu klame ten sedy povrch), vejde se tam neco vetsiho? Jak je to pridelane? Ja jen, ze mam kolem te prohlubne, kde je to zasazene 2 diry zvenku a 2 zevnitr a vypada to, ze tam puvodne take byla a nekdo ji odmontoval .
No ja prave byl v patek u opla a videl jsme tam tu ze zubri ( vlastne tu original ) na novy tigre, ale bez kozenych sedacek by to tam asi vypada fakt blbe.R.A.Y. píše:to M9RA - No posouvácí není.Prej ta ze Zubří je,ale nevím to jistě.Koupil bych si i tu,ale nechtěl jsem kozenou.Jinak s touhle jsem max spokojený.
A ty chromovany ramecky kolem budiku jsou moc pekny, asi jako ve verzi Njoy
zdravím,ty rámečky se mně taky zamlouvají,hlavně jsem je viděl origoš u Jardy.B. byl na srazu v Milovicích tak jsem je okukoval,vážně pěknéM9RA píše:No ja prave byl v patek u opla a videl jsme tam tu ze zubri ( vlastne tu original ) na novy tigre, ale bez kozenych sedacek by to tam asi vypada fakt blbe.R.A.Y. píše:to M9RA - No posouvácí není.Prej ta ze Zubří je,ale nevím to jistě.Koupil bych si i tu,ale nechtěl jsem kozenou.Jinak s touhle jsem max spokojený.
jejda zase jsem nepřihlášenAnonymous píše:zdravím,ty rámečky se mně taky zamlouvají,hlavně jsem je viděl origoš u Jardy.B. byl na srazu v Milovicích tak jsem je okukoval,vážně pěknéM9RA píše:No ja prave byl v patek u opla a videl jsme tam tu ze zubri ( vlastne tu original ) na novy tigre, ale bez kozenych sedacek by to tam asi vypada fakt blbe.R.A.Y. píše:to M9RA - No posouvácí není.Prej ta ze Zubří je,ale nevím to jistě.Koupil bych si i tu,ale nechtěl jsem kozenou.Jinak s touhle jsem max spokojený.
opěra
Ahoj, chtel bych si koupit operu z www.spoilercentrum.cz, ale pisi ze je to na classica a ja mam G z 99. Prosim vas pasuje to i na G.
Diiiik
Petr
Diiiik
Petr
Re: opěra
Zdarec.Nevím jak to přesně myslíš.Ptáš se jestli to pasuje na Astru G ??? Tak pasuje. Sice píšou, že loketní opěrka je pouze pro Opel Astra Classic, ale pasuje i do géčka. Nebo-li podle mého se Astra G označuje taky jako Classic 2.Takže do Astry G pasuje ne 100% jelikož ji tam mám já i pepca.No a ona to není opěrka spešl do aster,jelikož známý ji má ve Fábii a je uplně stejná Takže asi nějak tak.....petr G 1,6 99 píše:Ahoj, chtel bych si koupit operu z www.spoilercentrum.cz, ale pisi ze je to na classica a ja mam G z 99. Prosim vas pasuje to i na G.
Diiiik
Petr
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
- Princ William
Re: opěra
JardaB nadaval na srazu na operku z www.spoilercentrum.cz. zeptej se hopetr G 1,6 99 píše:Ahoj, chtel bych si koupit operu z www.spoilercentrum.cz, ale pisi ze je to na classica a ja mam G z 99. Prosim vas pasuje to i na G.
Diiiik
Petr
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO