Ruprechtovy coupe [str.11]

Odpovědět
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Re: Ruprechtovo 1. coupe

Příspěvek od Cidla » 04 bře 2010, 11:59

tak pak to moc nechápu....

Reklama

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 30 bře 2010, 17:26

Tak mam zas jedno info.
Pojistovna mi po 3 mesicich poslala zalohu pojistneho plneni, cimz udajne naplnila literu zakona o tom, ze do 3 mesicu od nahlaseni musi vyridit skodni udalost.
Doted jsem ale nedostal nic dalsiho (ani ofic info na nejakem papire ani penize), protoze maji udajne ze zakona 6 mesicu na setreni dopravni nehody, kdy se mi budou snazit prokazat spoluvinu. A nejlepsi na tom je, ze oni maji svoje vysetrovani naprosto nezavisle od setreni policie, ktere timto muzou s klidnym usmevem na tvari ignorovat!
Takze jake kdo dostane penize z autonehody zalezi na tom, co si o te nehode bude myslet nekdo, kdo u ni vubec nebyl a nevidel co se stalo. Pri tom je setreni policie, ktere trvalo polovinu dne, naprosto k nicemu a slouzi jim jen jako jeden z podkladu pro jejich vlastni setreni.

To nejlepsi nakonec. Po tom, co mi dosel jejich dopis, ze mi poslali zalohu pojistneho plneni na ucet jsem jim behem 2 dnu poslal mail (na likvidatora moji SU i hlavniho likvidatora Allianz do Prahy se kterym jsem to uz take resil), ale na ten mail nikdo nereagoval za celych 14 dni!

Volal jsem tedy pred tydnem v utery tomu chlapikovi do Prahy s tim, ze si muze vybrat reklamu v novinach, radiu nebo televizi, ze uz jsem az tak moc nasranej. Rekl, ze se mi druhy den ozve.
Do patku se mi neozval.
Volal jsem tedy v patek kamaradovi o kterem vim, ze delal v novinach, popsal mu co chci a pritom zminil, ze jde o Allianz. On na to, ze uz v novinach nedela, ale je ted u Allianz zamestnany (ne jako likvidator, nevim uz ted co) a ze se mi na to koukne.
Zjistil to, co jsem napsal na zacatku s tema 6 mesici jejich vlastniho vysetrovani.
Mam se mu zase ozvat za mesic, ze to zas predhodi nejake jejich manazerce na stul, tak jsem zvedavy co z toho bude...

Vzhledem k tomu memu znamemu maji jistotu, ze nebyt jeho, meli uz ted reklamu v novinach, tak me snad uz nebudou mit za debilka, kterej keca a pak nic neudela.

Muzu Vam slibit, ze jsem natolik nasranej, ze jim tu reklamu udelam! A pronajmu si na to pro zacatek klidne za svy penize reklamni prostor v nejakych novinach. Kdyz mi uz u nich vysi mozna 150.000,- a mozna i vic, tak uz je mi jedno, jestli kvuli tomu prijdu o trochu vic nebo min...

Tot zatim vse, dalsi info az budou nejake zmeny...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 30 bře 2010, 20:06

No tak to fakt teda čumím co píšeš... :? ..nějak to nechápu když to policie vyšetřila. Myslím, že kdybys je dal k soudu tak nemaj šanci vyhrát s tím jejich šetřením. Jediný co mě napadá tak, že tě šetřej s podezření na pojistnej podvod. Což u takovýhle rány jako si měl ty mě přijde celkem nelogický. No tak pevný nervy teda!!!!

majky.n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majky.n » 30 bře 2010, 21:30

No tak to je tedy neskutečný! Já mám jednu pojistku u Allianz, pak u Kooperativy a ještě jednu u Podnikatelský, ale je pravda, že největší zloději jsou prostě ty největší a nejznámější firmy... Držím palce, ať to dopadne co nejlíp ve tvůj prospěch, a hlavně měj ty pevné nervy :wink:
BMW 530xD E60

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 31 bře 2010, 12:41

Dodatecne info, abyste tady vsichni meli uplne informace.
Kdyz mi ta zenska vjela z te zastavky pred auto, videl jsem, ze nikde nic neni a muzu ji bez problemu predjet. Byla to dlouha rovina a nikde zadne auto ani krizovatka, tak jsem dal blinkr pridal a zacal ji predjizdet. Ona ikdyz o me od zacatku vedela pak proste odbocila doleva a nastehovala se mi do boku.

To, co ted pojistovna resi je, ze jsem pri predjizdeni pridal nad 50km/h.
Podle policajtu na miste a slov te blondyny, ze si myslela, ze to stihne, zavinila nehodu ta zenska uz tim, ze mi zkrizila cestu a tak cely protokol sepsali a zenska podepsala, ze zavinila nehodu.
Bohuzel ted ta Allianz resi, ze kdyz jsem ji predjizdel, jel jsem rychleji nez jsem mel.

Diky za upozorneni Cidlovi, resil jsem tady chovani Allianz, ktere je silne nasirajici uz jenom pro to, ze absolutne vubec nekomunikujou, a nenapsal jsem Vam sem vsechny informace.

Takze krome chovani Allianz prijmu samozrejme i Vasi kritiku na mou stranu! Ja se kritiky a nazoru jinych totiz nebojim a sam si myslim, ze brzdit za kombikem co se par metru prede mnou na rovne prazdne a prehledne silnici zacne rozjizdet do kopce je proste blbost.

Jak uz se to nekde resilo, v tehle momentech neni cas zacit nad necim uvazovat, bud udelate jedno nebo druhe a muzete jen doufat, ze to dobre dopadne. A do tohohle rozhodnuti jsem se nedostal svoji blbosti, ale blbosti nekoho jineho.

Tak asi tak a sorry vsem, neuvedomil jsem si, ze jsem Vam to nepopsal uplne presne, mozna ted nekteri zmenite nazor, coz samozrejme chapu. ;)

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 31 bře 2010, 12:47

Jeste neco:
Neoddiskutovatelnou blbost jsem udelal v tom, ze jsem podepsal ten protokol tak, jak ho sepsali cajti, ale to uz se nestane, protoze mam pojisteni od DASu a cokoliv nez kdy u policajtu podepisu budu nejdriv resit s nima!
Po te nehode a 2 kotrmelcich pres boudu mi to prislo jasne a v pohode, ale jen proto, ze jsem mel v hlave svoji verzi a proste nevnimal to, co tam napsali.
Zivim se hledanim chyb a dokonce ucim ostatni jak je hledat a na co si davat bacha, ale tuhle verzi tzv. "Autorske slepoty" jsem si proste neuvedomil.

A taky jsem nevedel, ze si pojistovny vedou svoje vlastni vysetrovani a jake to muze mit dusledky.
Neznalost neomlouva a blbost uz vubec ne...

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 31 bře 2010, 13:04

No mě bylo divný co jim na tom trvá tak dlouho, proto jsem se trošku zajímal a přišel na ten problém. Oni vyloženě nebudou mít svůj vyšetřovací tým, ale daj to znalci a ten udělá posudek. to bude to jejich šetření :roll: ... no přeju ti ať to dopadne co nejlíp.

oFF
Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 01 dub 2010, 00:32

A keby si aj isiel rychlejsie ako 50kmh, tak co? ti nevyplatia poistku? Ved vinnik je urceny policiou. Na tom nic nezmenia. Ta zena im plati povinne poistne, bolo rozhodnute, ze je na vine ona. Tak automaticky proste maju navalit prachy. Co su to za vykrucacky. Nepoviem keby si mal Mercedes Benz S 65 AMG, a museli by ti 3miliony ale ide tam tak max o 170tisic z ich strany.

faajny

Příspěvek od faajny » 01 dub 2010, 07:05

Presne jak pise OFF ja mam pojisteni u Kooperativy a jeste jsem nemel problem zeby mi nejaka pojistovna neco nezaplatila, sice je pravda co mi naborili auto tak byli pojisteni jeden u CSOB a druhy u Ceske a obe penize poslaly do 10 dnu na ucet akorat ceska mela obavy abych nedaval auto do Opel servisu sice nevim proc nebadal jsem potom, ale i tak jsem spokojeny. Takze jak bude tepleji tak se pustim do oprav :lol:
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO
NEW - VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE

oFF
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 01 dub 2010, 09:37

ja ked som rozbil pred rokom auto, tak som mal povinne v Uniqa a Havarijne v Generali. Neviem sice kedy tomu cloveku co som do neho napalil vyplatili peniaze, ale urcite nie skoro kedze on nemal totalku a daval to opravovat. Mne Generali poslali likvidatora, dosiel nejaky ufulany chlapik na octavii, ktory do toho moc nevidel. Tolko veci co povedal, ze je KO som az nechapal a samozrejme uz su predane. Zmeral dezen, pozrel ci je v aute motor ako ma byt a isiel prec. Samozrejme totalka. A peniaze mi dosli asi do mesiaca odkedy likvidator odisiel. Tiez to nieje kratka doba, ale kratsia ako v tvojom pripade Ruprecht. Ale dalsia vec, ze mi dosiel papier z poistovne Uniqua v Decembri minuleho roku tusim presne 16.12.2009. Bolo tam pisane, ze nejaky dalsi ucastnik nehody z 19.3.2008 (aj ked nehoda bola 19.3.2009), si chce uplatnit poistne za nieco rozbite, mam sa pisomne vyjadrit, ci suhlasim s tym, ze som sposobil aj jemu skodu na vozidle. A mam odpovedat do 16.12.2008 (dostal som to 16.12.2009) Tak som im napisal, ze nesuhlasim s tym, ze v danom obdobi som ziadnu dopravnu nehodu nesposobil a ospravedlnujem sa za viac ako rocne meskanie na odpisanie. A zatial neodpisali :lol: :lol: :lol:

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 06 dub 2010, 14:13

Nojo, to se pak clovek divi, ze vubec neco funguje? Predpokladam, ze ten dopis predpripravil nejaky automat/program vcetne toho datumu. No takovouhle chybu jim nezavidim, to jim musi udelat peknej bordel v systemu! :-D

oFF
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 06 dub 2010, 14:23

Asi hej a je mi to jedno. Jedine co ma trochu stve je to, ze ci ma mozu nejak stihat za to, ze neplatim poistku dalej cize zmluva zanikla, samozrejme zaplatil som im za cele obdobie na ktore mali narok. Dalej neplatim. Auto je rozobrate na dvore a nema poistku. Mne akurat od nich prislo, ze si musim poistku zalozit len u nich az do vyprsania poistneho obdobia, kedy mozem prejst k inej poistovni. Ale kedze auto je nepojazdne tak nebudem predsa platit poistku za neho.

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 06 dub 2010, 15:02

Kdyz je auto nepojizdne, pojistku za nej podle me platit vazne nemusis, ale melo by se to te pojistovne nahlasit, aby tam o tom vedeli a mohli to stopnout? Jinak od tebe budou pozadovat platit, kdyz o tom nevedi?
Zkousel jsi jim kvuli tomu zavolat? Ocekaval bych, ze to pujde dohodnout i zpetne... ;-)

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 06 dub 2010, 21:42

pokud nedas znacky do depozitu, nebo auto nevyradis z evidenece tak platiti musis....

oFF
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 06 dub 2010, 23:01

ale ja som im mesiac nezaplatil a dosiel mi papier, ze mi skoncila zmluva s nimi. Pochybujem, ze niekto bude skumat ktore auto nema poistku. Keby bolo pojazdne a nieco by sa stalo to je ina vec, ale kedze nieje pojazdne tak sa urcite nic nestane, takze sa nikto nedozvie, ze poistka nieje na to auto. Aspon tak nejak to vidim ja. Nejde o to ako by to malo byt teoreticky, ale o to co si mozem dovolit prakticky.

Odpovědět