Jeden s kolegů tohoto fóra mě kontaktoval s úrčitou věcí. Poškodila se mu vodní pumpa a uteklamu voda a zde nastal problém u polské výroby a motoru 1.4 16v Twinport není namontaváno
elektronicky řízené chlazení motoru 
, a proto jak začne unikat chladící kapalina, tak to poznáte pouze kontrolnou vody v nádobce a za jízdy to lze poznat pouze stoupáním teploty motoru, ale pokud voda unikne rychleji, tak cčidlo teploty to nemusí zaznamemat a může dojít k přehřátí motoru a později i zadření. Protože na palubní desce se nerožne žádná kontrolka, jak tomu je u Aster vyrobevých v Německu, kde se rožne kontrolka a případně se řídící jednotka přepne do nouzového stavu. Proto jsem zjišťoval situaci zda se tato jednotka dá dodatečně namontovat.
Podle Dennyho to nelze a tak mě napadlo nahradit víčko chladící kapaliky za jiné které obsahuje plovák a má vývod s 2 dráty, jak mají jiné značky a připojit to např. na signalizaci úniku brzdové kapaliny a nebo to to připojit na určitou cignalizaci v interiéru. Pokud by ubyla voda zaznamenal by to plovák a rožne se kontrolka.
Má otázka zní zda se dá nahradit originál víčko, právě za takové, které by tam pasovalo a mělo uvedený plovák a el. vývody.
Tak nové info, u Aster s palubním PC a Německé výroby je nádobka chladící kapaliny vybavena čidlem pro úbytek kapaliny není to na výčku a teď jen vyřešit zapojení. Myslíte že by to šlo zapojit opravdu např. na ubytek brzdové kapaliny i to čidlo vody. Děkuji na názory. Starší nádobka je investice zanedbatelná

.