myslíš takovýho toho udělanýho jak ukazují v televizní reklamně na tu pojištovnu?hele klid brácho?stačí jak si srovnává ty ramena protáhne prsty,bych bral hnedky roha.xpolstarekx píše:to je taky fakt njo ..... prijit k tomu takovej Jakl tak at ses kdo ses mas po tlamemanli2 píše:to víte.... ono když nevíte komu to auto patří tak je to těžký bo by ste taky mohli dostat přes tlamu... pač u nás neplatí -> s poctivostí nejdál dojdeš <- ale s poctivostí brzo pojdeš
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevim jakou reklamu myslispepca píše:myslíš takovýho toho udělanýho jak ukazují v televizní reklamně na tu pojištovnu?hele klid brácho?stačí jak si srovnává ty ramena protáhne prsty,bych bral hnedky roha.xpolstarekx píše:to je taky fakt njo ..... prijit k tomu takovej Jakl tak at ses kdo ses mas po tlamemanli2 píše:to víte.... ono když nevíte komu to auto patří tak je to těžký bo by ste taky mohli dostat přes tlamu... pač u nás neplatí -> s poctivostí nejdál dojdeš <- ale s poctivostí brzo pojdeš
ale Jakl je takova.... 2metrova hora
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
jo tohleee neee to neni Jaklpepca píše: tys ještě neviděla tu reklamu na havarijní pojištění?běží snad sto let,takovej skrček středních let to na světlech napasuje do kabrouše před ním,z auta vyleze takový lamželezo,srovná si ramena,promne prsty a jde na skrčka
Jakl je takovej ten .... jak chodi s tou.....
Tak mě tu máte
a mě zase v 9 ráno tahalo slunce z postelemanli2 píše:dneska sem poprvý od minulý zimy škrabal ráno okna... bléééééééé
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No aj by som ti niečo doniesol, keby som samozrejme z nej ešte niečo mal...
No ešte dačo ostalo, ale do ďalšej výplaty prežijem asi s odretými ušami. Sakra, to auto tie peniaze snáď žerie alebo čo... Ale čo už, keď ho mám tak rád. Teda vlastne ju, je to ona, a prezývam ju Kačenka... Asi som už úplne zcvokol...
Mimochodom, ten nový odpor stál okolo tisícky...
No ešte dačo ostalo, ale do ďalšej výplaty prežijem asi s odretými ušami. Sakra, to auto tie peniaze snáď žerie alebo čo... Ale čo už, keď ho mám tak rád. Teda vlastne ju, je to ona, a prezývam ju Kačenka... Asi som už úplne zcvokol...
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV
-
- Kontaktovat uživatele:
njo, ja klidne pockam do vanocKiski píše:No aj by som ti niečo doniesol, keby som samozrejme z nej ešte niečo mal...
Tak mě tu máte
Zdravím Adamovi potomky
Dnes odpoledne jsem vyrazil z Litoměřic do Chřibské tomu se říká česko-saské švýcarsko, déšť mlha hnus fialovej, záležitosti vyřízeny a opačný směr do Děčína,Tisá a přechod Petrovice,tam už to nebyla mlha to byla přímo blata jen ten pes z baskerwilu mi u silnice chyběl,sjel jsem do Ústí a přes Lovosice domů.
Oči vykoukaný,ale celej a zdravej,nebýt navigace,tak v tý mlze chvílema určitě bloudím.
Tak se mějte lidičky
Dnes odpoledne jsem vyrazil z Litoměřic do Chřibské tomu se říká česko-saské švýcarsko, déšť mlha hnus fialovej, záležitosti vyřízeny a opačný směr do Děčína,Tisá a přechod Petrovice,tam už to nebyla mlha to byla přímo blata jen ten pes z baskerwilu mi u silnice chyběl,sjel jsem do Ústí a přes Lovosice domů.
Oči vykoukaný,ale celej a zdravej,nebýt navigace,tak v tý mlze chvílema určitě bloudím.
Tak se mějte lidičky