to se da prehodit jestli chces km/l nebo l/km...wlcak píše: To tam točíš pod 1000 ot./min ne? Já jezdím furt tak za dvojnásobek a víc..
Jak se vám ukazuje spotřeba na palubáku, já to mám km/l, tzn. kolik kilometrů ujedu na jeden litr benzínu, máte to tak všichni?
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
No ono je to tou težší nohou.. Jezdím za 12-15l, jak kdy no.. Když jsem měl hodně lehkou nohu tak jsem měl 10l. Dálnice vůbec nejezdím, jen po Praze.AstraDTI píše: wlcaku zamysli se - spotreba co udavas odpovida motoru s objemem prez 3 litry! To i osmivalcovy stary Tatrovky zerou min
Astra G coupe Z22SE
ja mam turbo a po praze mi to zere 11,6.kamos mel bavo 525 z r.93 a taky mel dlouhodobou kolem 10.ja jezdim kratsi vzdalenosti takze ta spotreba nema kde klesat.muj rekord je po dalnici za 7,5,ale zadny vzruso to nebylo....ale pres 12 mi to zatim neprelezlo.AstraDTI píše: wlcaku zamysli se - spotreba co udavas odpovida motoru s objemem prez 3 litry! To i osmivalcovy stary Tatrovky zerou min
Jo já když tomu trochu dávám tak není problém jezdit za 12litrů. Vždyť průměrná spotřeba v TP je 8,97l/100km a jak známo na tyto spotřeby udané výrobcem se dá dostat málo kdy. A to mám jednaosmičku.wlcak píše:No ono je to tou težší nohou.. Jezdím za 12-15l, jak kdy no.. Když jsem měl hodně lehkou nohu tak jsem měl 10l. Dálnice vůbec nejezdím, jen po Praze.AstraDTI píše: wlcaku zamysli se - spotreba co udavas odpovida motoru s objemem prez 3 litry! To i osmivalcovy stary Tatrovky zerou min
Astra G 1,8 16V caravan, automat