KLF píše:Já to mám prosté - KLF jsou všechny souhlásky z mého příjmení a navíc se tak jmenuje jedna z mých velmi oblíbených hudebních skupin.
KLF = Bill Drummond and Jimmy Cauty neboli dohromady duo Kings of the Low Frequencies.
Ty jo, KLF jsem poslouchal když mi bylo 12, to ještě existuje? (12 mi bylo před 17-ti lety....)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Nevíte někdo čím nejlépe spojit plastové díly (menší) tzn. zavařit? Je na to nějaká speciální pájka? Nebo to jde aniž bych jí zničil normální letovací pájkou?
Díky za rychlé odpovědi.
Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
Jde o to, co přesně. Existuje hodně způsobů a jde o to, jaký má být výsledek. Jestli to má jen držet, bude to někde vidět, dá se to pak třeba upravit a nastříkat, tloušťka materiálu. Jinak obecně se plasty dají lepit buď tavnou pistolí s tyčinkou ze stejného matroše jako je lepený, jsou různá lepidla, případně tou pájkou.
Koukni tady: https://www.astra-g.cz/codyho-uprava-origo-masky/
Kluci to dělali pájkou a takhle u masky to asi stačí. Já osobně bych ještě kvůli pevnosti do těch spojů, pěkně zezadu aby to nebylo vidět, zatavil předem naohýbaný drát do tvaru "S". Ale držet to bude i tak.
jj úpravu evženové masky jsem viděl, i jsem mu psal, říkal že to dělali s pájkou. Ale chtěl jsem se zeptat jestli to nebude lepší něčím jiným. Třeba na netu jsem četl že se to dá taky horkovzduškou, ale na to prý musí být nějaký spešl nástavec, nevíš?
Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
To bude nejspíš nástavec co bude usměrňovat ten teplý vzduch do malého bodu aby se to tavilo jen v tom spoji. Podobný systém používá kámoš, lepí nárazníky a kapoty. Akorát k tomu právě má vždycky nastříhané proužky plastu ze stejného matroše a to taví do toho spoje. Jako když vaříš autogenem. Každý plast má na sobě značku (třeba ABS a číslo) a podle ní se buď dají koupit už hotové tyčinky, jenže jsou dost drahé. Takže má doma různý zbytky různých plastů a podle toho si to stříhá a tím pak vaří.