Jestli je celou dobu pravidelně servisovaný, tak bych se těch kiláků vůbec nebál, vydrží jěště několikanásobně vícMarky píše:Takze prece jen se divam na bazary, ale tentokratu znackovych prodejcu. Mam vytipovanou astru rocnik 2002-2003 s 150t km motor 2.DTI 74kW. Osobne si myslim, ze to neni az tak moc, ale svagr (castecny sponzor uveru) je k tomu dost skepticky. Auto je od autorizovneho prodejce opel a u nej servisovane, naposled garancka v prosinci. Muj predpolad, je to ze bych to auto mel cca 5-7let a nejedu rocne 15-20t km. Myslite, ze to je rozumny kup s tema kilakama?
BAZARY
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Servisovane by to melo byt pravidelne u Auto Dobrovolny, cena 199t Kc a velkou cast penez mam slibeno zapujceno od svagra, kteremu to budeme splacet (super svagr!). O puvodu a kilakach neni pochyb, ale za 5let bude mit astricka cca 250t km, snad to pak nebude zrout penez. Dival jsem se na nemecke stranky a tam to pri 250-300t km teprve prodavaji, tak predpokladam, ze se jim to nekazi jinak by to slo davno pryc.
- Princ William
to asi joMarky píše:Takze to vypada, ze jiz brzy budu Vasim pravoplatnym clenem. Uz mame zazalohovane auto a pristi tyden bude bydlet u nas v novem domecku. Asi bych ji mel vymalovat garaz, a prichystat nejakou pozornost .
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Čau už vícekrát jsi doporučoval autopartner, z jakého důvodu si myslíš že jsou dobrý? Samozřejmě že ti nechci oponovat, třeba jsou fakt super, ale zajímalo by mě to.Vojta píše:jestli to je ta s těma 140tis km tak už na těch fotkách vypadá divně nehledě na to že je bořená na zadní zvětlo, jinak po dobrejch zkušenostech opravdu doporučuju www.autopartner.cz , stojí to za to si přijet a i něco připlatit....a to s nima nemam nic společnýho :-pMarky píše:Byl to tento www.tipcars.com/cz/zjcar a ta astra je ta stribrna za pouhych 129t Kc. Skoda, fakt jsem si ji chtel koupit a moc jsem se jiz tesil. I pro stejny motor jsem se nakonec rozhodl, stejne jako Ty.
třeba toto http://www.autopartner.cz/page.php?id=15&nid=718
Byl jsem v bazaru, který se specializuje na Opely a řekli mi, že za auta dotažený z Německa (1999, kolem 100tis km najeto, slušná výbava - což je v Německu standard) chtějí za auto 180.000Kč, což se mi zdá trochu dost i když k tomu nabízí rok záruku
Na tu cenu mi říkal, že pokud chci auto bez stažených km, tak do 160000 Kč se nevlezu.... A na autopartner jsou ceny celkem slušný (nabízejí taky rok záruku??), tak by mě zajímalo kde je vlastně pravda a čemu věřit. Už mám z toho hlavu jak pátrací balón
nikdy ti nikdo nemůže u jetýho auta zaručit na 100% absolutně nic! Pokud chceš auto "bez problémů" tak si kup nový!Anonymous píše: Čau už vícekrát jsi doporučoval autopartner, z jakého důvodu si myslíš že jsou dobrý? Samozřejmě že ti nechci oponovat, třeba jsou fakt super, ale zajímalo by mě to.
Byl jsem v bazaru, který se specializuje na Opely a řekli mi, že za auta dotažený z Německa (1999, kolem 100tis km najeto, slušná výbava - což je v Německu standard) chtějí za auto 180.000Kč, což se mi zdá trochu dost i když k tomu nabízí rok záruku
Na tu cenu mi říkal, že pokud chci auto bez stažených km, tak do 160000 Kč se nevlezu.... A na autopartner jsou ceny celkem slušný (nabízejí taky rok záruku??), tak by mě zajímalo kde je vlastně pravda a čemu věřit. Už mám z toho hlavu jak pátrací balón
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Havelka,teda autopartner Ti zaručí jen to, že auto není kradený, k tomu dávají i certifikát, a že nebylo bouraný. Většina z toho co nabízejí je po prvním majiteli, což je velký +. Toť vše. Ale co vím i od kluků na stk, auta tahaj v dobrým stavu, respektive přiznají co s autem je. A jednání mají taky ukázkový. Já jsem u nich astřičku před dvěma roky kupoval a nemůžu říct jediný špatný slovo. A od Té doby tam kupovali auto už čtyři moji známí a všichni si náramně pochvalují.
Problém s autem? No já od koupě jen dolívám náplně a měním olej + filtry. Nic víc neznám. Jo hned při koupi jsem měnil výfuk, poslední díl, ale o tom mi řekli. Autíško je furt v pohodě a to jsem na něm už nalítal 50tis. km.
Souhrnem, když bych teď měl jít koupit auto do bazaru, tak jdu jedině do autopartnera. I kdybych na auto čekal, než mi ho z D přivezou.
Problém s autem? No já od koupě jen dolívám náplně a měním olej + filtry. Nic víc neznám. Jo hned při koupi jsem měnil výfuk, poslední díl, ale o tom mi řekli. Autíško je furt v pohodě a to jsem na něm už nalítal 50tis. km.
Souhrnem, když bych teď měl jít koupit auto do bazaru, tak jdu jedině do autopartnera. I kdybych na auto čekal, než mi ho z D přivezou.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mate nekdo zkusenost z koupi od autorizovaneho prodejce Opel?
prip. odkazy na stranky kde prodavaji astry servisovany u nich?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
www.srba.cz
www.auto-staiger.cz
to sou asi největší dealeři opel s velkou nabídkou ojetin...pokud kupuješ auto který se u nich prodalo tak ti můžou vyjet servisní historii auta (já osobně bych na tom trval)
www.auto-staiger.cz
to sou asi největší dealeři opel s velkou nabídkou ojetin...pokud kupuješ auto který se u nich prodalo tak ti můžou vyjet servisní historii auta (já osobně bych na tom trval)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
cau ja sem kupoval auto u autovarzu v holesovicich, byla to predvadecka supr vybava( COMFORT ) najeto 90 000 a hlavne serviska ,car pass a ja sem vlastne druhej majitel. takze sem spokojenej trefil sem dobrou i barvu ,kterou jentak nevidam ja doporucuji autorizovany prodejce opelmilosh píše:Mate nekdo zkusenost z koupi od autorizovaneho prodejce Opel?
ale jen muj nazor
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dik chlopi, taky bych chtel vyjet co s autem bylo. Ted mam v merku jedno tady z toho bazace, nemate s nima nekdo zkusenost? rv98 a najeto 68t, to se mi zda nejako malo, ale vypada pekne
www.rmcar.cz je to v Plzni Domazlicka ulice
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
zdravím,v tomhle bazaru mají pěkný vozy,téměř vše je dotažený z venku,taky to mají již postavený na českých papírech,taky jsem tam kdysi něco okukoval,jinak je v Plzni astrulek jako máku,stačí se juknout v bazarech na jateční třídě,je jich tam několik,no a hlavně jsou bazary na rokycanský,směr Praha,nad oplem,ostatně budu v pondělí v oplu,tak se tam podívám co tam mají novýho.milosh píše:Dik chlopi, taky bych chtel vyjet co s autem bylo. Ted mam v merku jedno tady z toho bazace, nemate s nima nekdo zkusenost? rv98 a najeto 68t, to se mi zda nejako malo, ale vypada pekne