Držák brýlí, Aku svítilna
- Reklama
Ahoj
Všmni se tý druhý mojí fotky....ty záslepky jsem tam nechal a zarovnal ty obdélníkový výstupky na tom držáku aby vznikla rovina a pak navrtal dirky pro samořezky do těch záslepek a přišrouboval. A cena u nás 210,50, tak jsme levnější....
Ale je lepší to dělat vedvou, protože ta packa s pérem dost pruží a potřebuješ tak 3 ruce, já byl sám tak jsem se s tím docela mořil, abych to vyměřil.....
Jo a šroubky vlastní - doporučuju co nejhrubší závit.
Všmni se tý druhý mojí fotky....ty záslepky jsem tam nechal a zarovnal ty obdélníkový výstupky na tom držáku aby vznikla rovina a pak navrtal dirky pro samořezky do těch záslepek a přišrouboval. A cena u nás 210,50, tak jsme levnější....
Ale je lepší to dělat vedvou, protože ta packa s pérem dost pruží a potřebuješ tak 3 ruce, já byl sám tak jsem se s tím docela mořil, abych to vyměřil.....
Jo a šroubky vlastní - doporučuju co nejhrubší závit.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 01 čer 2006, 12:00, celkem upraveno 1 x.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
A ty v tom držáku nemáš díru, já na každy straně tam mám díru.Oťas píše:Ahoj
Jooooo ....těma dírama prostrčíš ty samořezky a přitáhneš k těm záslepkám.Lumik píše:A ty v tom držáku nemáš díru, já na každy straně tam mám díru.Oťas píše:Ahoj
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Tak to bude problém, záslepky už mám venku, pokud je tam dám jsem zvědavý jestli tam budou zase držet No a jak jsem studoval fotku co tam má Zdeněk, tak tam je přímo na polstrování, on to nedával přes ty záslepkyOťas píše:Jooooo ....těma dírama prostrčíš ty samořezky a přitáhneš k těm záslepkám.Lumik píše:A ty v tom držáku nemáš díru, já na každy straně tam mám díru.Oťas píše:Ahoj
Tak to já mám asi štěstí na ty servisy, jak tak pozoruju na foru, tak cenu mám pokaždé minimálně o 20 a více korun vyšší, čím to asi bude , ale objevil jsem nového dealera Opel Pavlas trust Chlebovice, Frýdek Místek, dle známého ceny v průměru o 20 procent nižší než doporučené, takže uvidímeVojta píše:ta cena na netu je doporučená ale samozřejmě že se najde i servis kterýmu nestačí standartních 46% zisku
TAk to se musíš zeptat Zdeňka....to nevim.Lumik píše:Tak to bude problém, záslepky už mám venku, pokud je tam dám jsem zvědavý jestli tam budou zase držet No a jak jsem studoval fotku co tam má Zdeněk, tak tam je přímo na polstrování, on to nedával přes ty záslepkyOťas píše:Jooooo ....těma dírama prostrčíš ty samořezky a přitáhneš k těm záslepkám.Lumik píše: A ty v tom držáku nemáš díru, já na každy straně tam mám díru.
- Zdeněk Lbc
já se ale bavím o slunečních brýlích a ty maj jinej radius skel.Mike píše:Brejle se naprosto bezne davaj sklama nahoru nebo dolu. Nevim, co je lepsi.... (asi to je fuk). To tady nikdo z vas nenosi brejle?Oťas píše:Jediný co jsem nezkusil..... položit je na skla, ale to se mi zdá divný, takhle se přeci brejle neukládaj.
levé na nožičkách pravé na horní rámečku a jejich výška na sklech
- Zdeněk Lbc