Vypínání autorádia při startu
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypínání autorádia při startu
Tak mě origo rádio,které vydrželo v autě cca 14dní po koupi nevypínalo,už si nepamatuju,co jsem měl za kapacitu baterky,ale co mám silnější baterku (80Ah),tak můžu mít puštěnej větrák na max,rozsvícené světla,orvané rádio a při startu nic nepohsne ani nevypne a to už tu baterku mám 4léta a 4zimy!
Rádio mám zapojené tak,že pracuje i bez zaplého klíčku-TID mi nevítí-poze rádio a při zapnutí klíčku svítí TID a na něm jak hodiny,teplota,tak i datum-nic jsem nepřepojoval,jen jednou jsem při vyndaném rádiu koukal na origo kabelovej svazek k rádiu a asi od výroby tam je odpojenej z jednoho pinu drát a zaizolovanej-asi to má návaznost na to,že všem kamarádům okolo mě,co maj neorigo rádio svítí na TIDu jen hdiny a teplota,jen mě i datum....
Rádio mám zapojené tak,že pracuje i bez zaplého klíčku-TID mi nevítí-poze rádio a při zapnutí klíčku svítí TID a na něm jak hodiny,teplota,tak i datum-nic jsem nepřepojoval,jen jednou jsem při vyndaném rádiu koukal na origo kabelovej svazek k rádiu a asi od výroby tam je odpojenej z jednoho pinu drát a zaizolovanej-asi to má návaznost na to,že všem kamarádům okolo mě,co maj neorigo rádio svítí na TIDu jen hdiny a teplota,jen mě i datum....
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
oživím starší téma ať nezakládám nové:
NEMÁM PROBLÉM S VYPÍNÁNÍM RÁDIA PŔI STARTU, ale normálně za chodu...jedu jedu a najednou se vypne...třeba i několikrát do hodiny, pak se jen zeslabí di ticha, pak je tejden klid, pak nastartuju a radio se nezapne, pak se zapne, ale hned se vypne...prostě takhle blbne...kabely jsou vyndaný avyfoukaný a vrácený z5...jiný rádio jsem nezkoušel...co by to mohlo bejt?
edit: mám car400
NEMÁM PROBLÉM S VYPÍNÁNÍM RÁDIA PŔI STARTU, ale normálně za chodu...jedu jedu a najednou se vypne...třeba i několikrát do hodiny, pak se jen zeslabí di ticha, pak je tejden klid, pak nastartuju a radio se nezapne, pak se zapne, ale hned se vypne...prostě takhle blbne...kabely jsou vyndaný avyfoukaný a vrácený z5...jiný rádio jsem nezkoušel...co by to mohlo bejt?
edit: mám car400
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
ahojte
toto mám nakreslené na rádiu... neviete ktoré stoho zapojenia mám mať v astre ?
momentálne mám zapojenú Modified wiring 1 a pri štarte je tam asi 10sec odmlka ( pri starom rádiu CAR 300 sa to odmlčalo cca na 3 sec )
( kliknutím na obrázok sa obrázok zvačší )
toto mám nakreslené na rádiu... neviete ktoré stoho zapojenia mám mať v astre ?
momentálne mám zapojenú Modified wiring 1 a pri štarte je tam asi 10sec odmlka ( pri starom rádiu CAR 300 sa to odmlčalo cca na 3 sec )
( kliknutím na obrázok sa obrázok zvačší )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Tohle je prostě návod na to, že u některých aut (viz.obrázek Vyjmenování aut) musíš přehodit drátek na kabelu od radia kvůli ukostření na stálých 12V...Tohle se stalo mě..koupil jsem radio LG a když jsem naladil stanice radia a uložil..tak po vyjmutí panelu a klíču od auta se všechno vymazala Takže musíš to mít stálých 12V připojené.
Vysvětlení :
Vezmeš červený a vyhodíš z té čokolády a napojíš ho místo žlutého .
Rozumíš ???
Teď máme Z18xe Mazlík
Chjo, chlapi... dostanete k tomu návod a stejně to nezapojíte
Pro tebe je modifikace 1... Pokud chceš, aby rádio hrálo i po vytáhnutí klíčku ze zapalování tak modifikace 2 (potom ho, ale nesmíš zapomínat vypnout)
Pro tebe je modifikace 1... Pokud chceš, aby rádio hrálo i po vytáhnutí klíčku ze zapalování tak modifikace 2 (potom ho, ale nesmíš zapomínat vypnout)
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
tak to mám spravené ... len ja nemusím používať žiadne čokoládky ... mám tam na to už pripravené konektory ktoré môžem medzi sebou prehadzovať
ďakujem nebol som si istý či to mám správne
a velmi pekne ďakujem Pleshoun za vysvetlenie tretieho zapojenia
ďakujem nebol som si istý či to mám správne
a velmi pekne ďakujem Pleshoun za vysvetlenie tretieho zapojenia
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -