Alu 17" a dřu!! Prosím pomoc
tak zkus ty tenisaky, nebo se daji koupit i primo gumove dorazy do per, videl jsem to u kamose na mondeu... treba mas posunuty dorazy ale to je asi blbost... nevim nejsem mechanik. ale kazdopadne je to divne.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
OT, ale zajima me jak Opel dela 1,2....rdukce na 3valec nebo opravdu mensi valce a jinej blok?Berry píše:Přesně tak, podle toho na jaký trh byl vůz určen. Viděl jsem spousty a spousty kombíků s bubnama. Ale to není podstatné.
A 1,2 je sama o sobě jasný dovoz.
Jinak kombi má větší podběhy, snese větší kola.
A tlumiče mám nedávno měněný, těma to rozhodně nebudě.
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Tak to asi bude tým pôvodom...freeKevinM píše:OT, ale zajima me jak Opel dela 1,2....rdukce na 3valec nebo opravdu mensi valce a jinej blok?Berry píše:Přesně tak, podle toho na jaký trh byl vůz určen. Viděl jsem spousty a spousty kombíků s bubnama. Ale to není podstatné.
A 1,2 je sama o sobě jasný dovoz.
Jinak kombi má větší podběhy, snese větší kola.
A tlumiče mám nedávno měněný, těma to rozhodně nebudě.
Táto je z nemecka r.v.98 a myslím že 4valec 50kw(možno dokonca 55kw). Dávali ich aj do Corsy.