No ved v servisnej knihe mas napisane ze si to moze zobrat max. 0.6l na 1000Km. tak si smyslim ze 4dc na 1600 km sa celkom sa! A nehovor mi, tebe astra olej nezere.G.T.X píše: 4 dc na 1600km se mi zdá dost, to když takhle dolejváš, tak po 15000km měníš vlastně novej olej
Spotreba oleja
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Re: Spotreba oleja
- Reklama
Ja si pravidelne kontrolujem olej(1x za týždeň-lebo to auto ešte nepoznám), ale som ešte nevidel že by sa mi začalo míňať.Je to stále na tom istom mieste, ako keď som to pred 2 mesiacmi kúpil.106 000 nabehané a nič.Ja som nabehal 2000 Km.
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
jakej červenej konec?manli2 píše:no tak idiotskou měrku jakou má astra sem vživotě neviděl... ten červenej plastovej konec musel vymyslet nějakej magor
jo hladina by se měla pohybovat mezi zářezama
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
už nevlastním, to je historie vozového parku a nic červenýho tam nebylofanuc píše:načo máš v poznámke Astra F 1993, 3dv, X16SZ ?ja som myslel že také auto vlastníš?A ak áno, tak aj to je benzín a choď sa pozrieť na mierku.Vojta píše:tak to maj asi jenom benzíny
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No tak já mám 12/2001 model.rok 2002 a papinká nám 0,38/1000.Což je převedeno do řeči peněz 72,20Kč (5 L /950Kč) na 1000 Km.Když to vemu kolik projedu v benzínu . . . tak těch 72 kaček na 1000 km jeMarra píše:Tak to ja mam asi ten povedenejsi, protoze mam od vymeny nalitano zhruba necelych 5000 km a zda se mne, ze se ta riska ani nepohla.....Zdeněk Lbc píše:U tohoto motoru to je fakt jedno, papaly nový i starý! Pozor jednalo se o motory kolem roku 2000. XEPčka by měly být vpořádku.
Jo jo proto jezdím tam kde u výměny můžu bejt.Vidím mechošovi pod ruce vím co mi tam lije a jak se k tomu chová.Oťas píše:A proto ...do servisu jen, když na to člověk nestačí, jinak obloukem pryč.Podbot píše:Btw, neslyšel jsem jednou že servis napíše do knížky, že měnil olej a filtr, a vono bylo jenom dolito, a máte najedonu 30tkm na jeden olej a filtr, a ještě za to zaplatí.