Jaký je motor 1,6 16V 74KW
Jaký je motor 1,6 16V 74KW
Tak to vypadá že asi koupím opravdu 1,6 16V.Všem moc díky za rady a přeji pohodové svátky
- Reklama
Můžu taky přidat slovo do pranice? Před dvěma měsíci jsem prodal 1.7TD (50kw). Zrychlení má bába na kole lepší, ale spotřebou jsem nepřelezl 7 litránků ani když jsem cvičkou dřel o silnici a byl mráz. Teď mám 1.6 16V a "předpisový" průměr mi činí taky 7 l. Co bude až budu leštit suchý asfalt, nevím. 7 to rozhodně nebude. Ale zase je to zážitek
Astra G 100 edition, 1.6 16V
Nazdarek Ja jsem si ji kopil letos v červenci. Najezdil jsem sní necelých 20 000km a mužu říct, že jsem max spokojeny je fakt, že když jsem tam vezl 10 pytlů materialu, tak musim uznat, že to na zavodění nebylo, ale ale žádný problémy jsem neměl ikdyž jsem vezl přez 500 kg. Jinak krádce řečeno - pokud nepotřebuješ nejakýho super závoďáka tak je to přesně to co chceš, malá spotřeba MAX 7L/100km pohodlná i na dálky a min uržba, ( co se týče mě tak akorád rozvody a olej po 10 000km )
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me se libi jak kazdej pise spotrebu ze mu to zere "5" litru ale nikdo nenapise kde jezdi, jasne, po dalnici mi i muj automat pri 120 bere pod 7 litru, ale ve meste kolem 9 neni problem, o tom to je !!!Medved píše:Nazdarek Ja jsem si ji kopil letos v červenci. Najezdil jsem sní necelých 20 000km a mužu říct, že jsem max spokojeny je fakt, že když jsem tam vezl 10 pytlů materialu, tak musim uznat, že to na zavodění nebylo, ale ale žádný problémy jsem neměl ikdyž jsem vezl přez 500 kg. Jinak krádce řečeno - pokud nepotřebuješ nejakýho super závoďáka tak je to přesně to co chceš, malá spotřeba MAX 7L/100km pohodlná i na dálky a min uržba, ( co se týče mě tak akorád rozvody a olej po 10 000km )
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím kolik to žere protože spotřebu neřeším
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Tak přesněji v mém případě jezdíme s Astrou dva lidé, tudíž jiné způsoby jízdy... Nejčastěji jezdíme po městě a okrescích, na dálnici nejezdíme a na hory jednou do roka ... Na horách se moc spořit nedalo, takže průměrná spotřeba tam byla 6l/100km +- nějaká ta desetinka a jinak jak jsem psal jízdu po městě a okrescích, tak spotřeba též do 6lmilosh píše:Me se libi jak kazdej pise spotrebu ze mu to zere "5" litru ale nikdo nenapise kde jezdi, jasne, po dalnici mi i muj automat pri 120 bere pod 7 litru, ale ve meste kolem 9 neni problem, o tom to je !!!
PS: Mám Diesel, toto měla být pouze odpověď na to, jak jsem měl napsat spotřebu
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 30 pro 2006, 14:55, celkem upraveno 2 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to ale davas petku pri 50 ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak nevim co tady pise do tematu o spotrebe 1.6 16V
Příspěvek tedy upraven, aby nebyl problémmilosh píše:Tak to pak nevim co tady pise do tematu o spotrebe 1.6 16V
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- Zdeněk Lbc