jak vyndat středový panel...?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Manli dik, ty maj u nas v tuningu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nerad bych ale dopadl jako jeden nejmenovany clen ktery daval obroucky a pak mu nesla pristrojovka
Ty zarovky tam dam aniz bych neco musel odpojovat ne? jeste 1 v pristrojovce mi nesviti
Ty zarovky tam dam aniz bych neco musel odpojovat ne? jeste 1 v pristrojovce mi nesviti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V stredovem panelu se snad nic nerozpojuje, aby neco pak neslo .milosh píše:Ty zarovky tam dam aniz bych neco musel odpojovat ne? jeste 1 v pristrojovce mi nesviti
A v pristrojovce jen vyndas cely kus pristroju a v zadni casti jsou zarovky zacvaknute, takze nemusis rozdelavat sklo, proste nic sloziteho .
Jen vyndas pristroje, vymenis zarovky a je to
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dik, do Milovic musim mit vse v poradku, abyste sem i nesmali
- Zdeněk Lbc
to těžko uhodneš,jo a přístrojovka šla,jen ten tachometr kecal ale alespon vím,že kůli kroužkům,se nemusí vyndavat celá přístrojovka,no zjistil jsem to pozděZdeněk Lbc píše:To by mně tedy zajímalo, který člen by to mohl být.....milosh píše:Nerad bych ale dopadl jako jeden nejmenovany clen ktery daval obroucky a pak mu nesla pristrojovka
Mi začíná připadat, že ty šrouby jsou pro okrasu, když to i bez nich fungujemanli2 píše:jj moje přístrojovka je opět o jeden šroub chučí...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.