Dj.radim píše:Ted je otázka jak ty dva dráty tam natáhnout.
konektor by byl vytvořil jsem ho z portu od Joystiku pasuje skvěle! ale teď jsem se chtěl optat jak se bude vypínat to prostřední světýlko při otevřených dveřích???!!!!
Dj.radim píše:Ted je otázka jak ty dva dráty tam natáhnout.
konektor by byl vytvořil jsem ho z portu od Joystiku pasuje skvěle! ale teď jsem se chtěl optat jak se bude vypínat to prostřední světýlko při otevřených dveřích???!!!!
Dj.radim píše:Musíš to akorád dobře pospojovat.Zkušet...
aha..no právě jsem chtěl vyřešit to že při otevřených dveřích nebude nic svítit...
Tak nezapojuj plus na hlavní světlo.
asi tak nějak..také mě to napadlo..ale když už tam je..jsem přemýšlel že bych to napojil tak že by se středové světýlko rozesvítilo spolu s bočním...možná už vím...pak řeknu..to budou pokusy...
Ale možná že by to fungovalo,kdybys na ten jeden ze dvou nový drátu + napojil hlavní a jedno boční.Tím pádem bys mohl vypnou obě dvě najednou čudlíkem a při otevření by se ti nic nerožlo.Tohle bude fungovat!
Dj.radim píše:Ale možná že by to fungovalo,kdybys na ten jeden ze dvou nový drátu + napojil hlavní a jedno boční.Tím pádem bys mohl vypnou obě dvě najednou čudlíkem a při otevření by se ti nic nerožlo.Tohle bude fungovat!
to nenísakra špatný nápad dobrej ješte to zkusím dnes jestlin bude čas
Takhle jsem to dělal u Punta,ale tam bylo i boční světlo.Odpojil jsem hlavní a spojil jsem boční s hlavním a čudlíkem na boční jsem mohl bud obě rožnout nebo zasnout a při otevření se mi už nic nerožlo.
plusy budou tři,takže musíš prvně zjistit,který je kontakt na hlavní světlo a mínus.To vše ještě se starýma drátama.Potom musíš natáhnout nové 2 plusy a spojit plus s bočním a hlavním světlem a plus s bočním světlem.Potom ti stačí jen zapojit mínus a máš to.Ale odkud chceš natáhnout ty 2 nové dráty?
Dj.radim píše:plusy budou tři,takže musíš prvně zjistit,který je kontakt na hlavní světlo a mínus.To vše ještě se starýma drátama.Potom musíš natáhnout nové 2 plusy a spojit plus s bočním a hlavním světlem a plus s bočním světlem.Potom ti stačí jen zapojit mínus a máš to.Ale odkud chceš natáhnout ty 2 nové dráty?