Tiché pneu za rozumnou cenu
- Reklama
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Jasný budou jak frknu svůj profil na Club Cars na www.astra-g.cz Abych tam nějaký dal?
Resim ted neco podobneho se zafirou, nema v technicaku 16 jen 15, ale na aute mam samozrejme 16,odpoledne jsem jim napsal email(primo na centralu GM), ale odpovi asi az v pondeli.Milhi píše:Tak jsem byl v Oplu...taky se divili ze nemamv TP zadne 15ky...zadnpou dokumentaci mi nedali ale dali mi cislo na dovozce Opel do Prahy a tam ze mi budou schopni neco k tohu rict nebo poslat..az pak muzu na zapis do TP..jeste jsem tam nevolal nestihl jsem to...ale jsem opravdu zvedav co se bude dit
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
TAk uz vim ze staci zavolat na 241 402 968 ev. email je homologace@spzservis.cz staci jim poslat kopii TP a jake kola chcete dopsat, certifikat potom posilaji na dobirku postou. A jeste cena, pokud je to auto koupene u dealera tak zdarma, pokud je z bazaru tak kolem 500 (ptal jsem se jen na original disky, u jinych rozmeru je to mozna jinak)Krenstik píše:Resim ted neco podobneho se zafirou, nema v technicaku 16 jen 15, ale na aute mam samozrejme 16,odpoledne jsem jim napsal email(primo na centralu GM), ale odpovi asi az v pondeli.Milhi píše:Tak jsem byl v Oplu...taky se divili ze nemamv TP zadne 15ky...zadnpou dokumentaci mi nedali ale dali mi cislo na dovozce Opel do Prahy a tam ze mi budou schopni neco k tohu rict nebo poslat..az pak muzu na zapis do TP..jeste jsem tam nevolal nestihl jsem to...ale jsem opravdu zvedav co se bude dit
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
Re: Tiché pneu za rozumnou cenu
..Brigestone mají vysoký index hlučnosti..ale zase kvalitu nezapřeš..jinak Nokian si určite nekupuj,skončili ted ve všeob.testu pneu na posledním míste..kup si něco od Michelinu nebo ty Brigestone...kupuj na netu,ja mám dobré zkušenosti s www.osobnipneu.czKing píše:Chci se poradit - ceka me nakup letnich pneu 190/60/15. Opravdu mi zaleži na tichosti a uspore pohoných hmot (komu taky ne...). Na netu jsem
našel dobré reference na Klebery, Nokiany, Bridgestone a Dunlopy. Sdelte vase zkusenosti... Kde nakupujete? Diky!