No vypadá to super, aspoň teď už vím, po jaké Astřičce koukat a mávatSpecnaz.oto píše:Lidičky, tak jsem to dnes cvaknul, je to z mobilu tak se omlouvám za horší kvalitu. Auto je špinavý, nebudu to přeci mejt a čančat kvůli fotce snížení. Podvozek je od firmy Weitec a snižení je 55/40, je to tak akorát a možná by to sneslo ještě víc , jsem rád, že jsem si nevzal těch 35/35 nebo ještě míň, to by už snad ani nešlo poznat. Kola tam mam 205/50 R16.
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
BMW 530xD E60
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych chtěl vědět jak...manli2 píše:astra si to nastavila samaRadoš 92 píše:Nezapoměňte si nařídit čas o hodinu dopředu, dnes, z 2h --------> na 3h!!!! Budeme o hodinu méně spát, takže já mizím, dobrou!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
normálně přes radio... přes RDS....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Nevím přesně značku, ale kupoval jsem ho na pumpě (okamžitý nápad při výměně) kam mne hodil kluk u kterýho jsem to dělal. Byly to 3l 10W40citky za 119 Kč litr , ale zase mám čistý svědomí a kdyby jsi viděl, co z toho po 10 min. na volnoběh vyteklo, tak to uděláš takyRadoš 92 píše:Číms' to propláchl?
Mobil : 602318645
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
majky.n píše:No vypadá to super, aspoň teď už vím, po jaké Astřičce koukat a mávatSpecnaz.oto píše:Lidičky, tak jsem to dnes cvaknul, je to z mobilu tak se omlouvám za horší kvalitu. Auto je špinavý, nebudu to přeci mejt a čančat kvůli fotce snížení. Podvozek je od firmy Weitec a snižení je 55/40, je to tak akorát a možná by to sneslo ještě víc , jsem rád, že jsem si nevzal těch 35/35 nebo ještě míň, to by už snad ani nešlo poznat. Kola tam mam 205/50 R16.
No já koukám po Varech skoro po všech Astrách, ale ty co potkávám, tak asi nejsou členové
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Defender: Jo, takže olejem.... Kdysi na to existovali prý speciální, proplachovací oleje. Dnes už se to nedělá. Jsi to teda dolil, nastartoval a pak zase vylil? Věřím, dokážu si představit, co z toho vyteče...
Manli: Ty nemáš na displeji čas? Jako na rádiu bych to pochopil, ale já si musím na displeji seřídit čas ručně. Ty máš nějakou vychytávku?
Manli: Ty nemáš na displeji čas? Jako na rádiu bych to pochopil, ale já si musím na displeji seřídit čas ručně. Ty máš nějakou vychytávku?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Defender a Manli: Máte pravdu oba. Na rádiu se dá nastavit, aby se čas na TID/MID rovnal podle RDS z rádia. Musí být originální rádio, nebo rádio s podporou této funkce. Podle uživatelské příručky stačí tuto funkci aktivovat (ikonka RDS). Existuje však minimálně jeden typ MIDu, který to neumí i přes to, že ikonku má již připravenu. Vím to, protože tento MID mám taky.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Radoši no vypustil jsem původní náplň, vrátil starej filtr, nalil novou desítku a po 10 min. vypustil a až pak vyměnil filtr, těsnění u vypoušťáku a natlačil tam ten GM olej
Jo a ty hodiny na PP se mi taky nařídili sami přes RDS, takže asi standart, ale musíš mít naladěnu stanici která to podporuje, alespoň myslím
Jo a ty hodiny na PP se mi taky nařídili sami přes RDS, takže asi standart, ale musíš mít naladěnu stanici která to podporuje, alespoň myslím
Mobil : 602318645
Sranda, to s tymi hodinami som nevedel....Ja vecsinou len CD pocuvam...hodiny som nastavil manualne.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Myslíš dobře. A navíc některý shit rádia duc duc nastavěj letní čas na svém RDS třeba i za 14 dní po přechodu.Defender píše:...ale musíš mít naladěnu stanici která to podporuje, alespoň myslím
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja jsem dneska ráno se svým G-éčkem zápasil se srnou, mrcha nedala přednost vozidlu jedoucímu zprava a duc a byla ve škarpě. No a výsledek g-éčko-srna 1:0, akorát můj nárazník to kapečku pocítil . Budu muset se stím trošku poprat
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem dokončil sundavání označení na zadku, nechal jsem tam jen znak, celkem pakárna, ale výsledek je super Akorát mě trochu brní ruka z toho leštění
Naposledy upravil(a) Specnaz.oto dne 30 bře 2009, 16:32, celkem upraveno 1 x.
LÍNEJ ROPÁK
2.0 Di 16V (X20 DTL)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Tak já byl na sedánka dnes taky hodnej,dostal nový olejíček Walvoline 10w40, letní pneu,protože na alu zatím nejsou chechtáčky tak zpět na plechu,novou náplň do klimošky a on se mi odvďěčil 100%funkčností klimy a když byl na zvedáku,spodkem zcela bez koroze,ani na výfukách Je na mě moc hodný
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ráno šel kolem auta na autobus a málem mě vezla rychlá, včera auto relativně čisté a dneska jako kdybych projel hnojem. Na to, že jsou u nás přemnožené kuna jsem si už jakš takš zvykl, ale aby si ty KU*WY KU*EWSKÉ dělaly v noci na autě mejdan, tak to už je trochu moc Nevíte někdo jak se té mrchy zbavím? Jedy, pasti a takové blbosti si strčte rovnou někam, to už jsem zkoušel a HOWNO.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 81103.html a zase o hov*ech jako včera
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw