Teda nevim moc přesně co jsou to ty dorazy, ale asi něco, že když se to moc zhoupne, tak to prostě natvrdo zarazí, ne?
Zas aby to pak nedoráželo furt a já z toho nebyl vykloktanej.
Ale asi to je špatnej nápad v mém případě to nějak snižovat. (ale když mě se to líbí )
no darazy jsou prave ktomu ze kdyz to snizis a najedes na nakej mega hup nnebo to nak nalozis tak prave aby si nedrel kolama o podbehy nebo v mem pripade o blatniky (ve predu mi nak lezou ven kola )
taaak vcera mi volal kamos ze by mohl sehnat pruziny od ,,supr sportu,, tak uz sem se rozhodl a koupim si ho sou to jenom pruziny a snizeni 40/40 vim ze max je 35 ale 5mm to uz jim neuskodi popripade v zalozem porad mam ,,wejteky,,
pepik píše:taaak vcera mi volal kamos ze by mohl sehnat pruziny od ,,supr sportu,, tak uz sem se rozhodl a koupim si ho sou to jenom pruziny a snizeni 40/40 vim ze max je 35 ale 5mm to uz jim neuskodi popripade v zalozem porad mam ,,wejteky,,
To je dost velké snížení jen na pružiny, jestli si k tomu nepořídíš ještě tlumiče, tak ti ty origo tlumiče dřív nebo později umřou.
nevydrzi? a to stim mas nakou zkusenost?? tak jaa bych rekl ze tech 5mm nebude hrat velkou roli :(kdyz si do tohosednu jaa a jeste nekdo tak si to stejnak klesne
Vydrží a třeba nevydrží.
Já jsem ti poradil, zbytek je na tobě.
Pročti si tohle téma celé a uvidíš sám.
Já s tím přímo zkušenosti nemám, ale pár mých známých ano.
dobre dobre sem rad za tvoje rady prave se tady ptam jestli to bude i takouvej kousicek problem tak pudu do tech 35/35 diky za rady
jinak porad si to neumim stim predstavit uz ted v serii sem stim hodnekrat skrtal
Jestli tam máš 17" alu, jak máš napsané v podpisu a škrtáš, tak je něco špatně.
Jaký máš rozměr pneu a jeké mají ty alu kola ET?
Není ten podvozek už náhodou snížený?
Tady na fóru jsou Astry se 17 a v poho i se snížením.
nene skrtal sem na 15ckach co sem mel predtimahle 17ckama ty 17sou 17 na 8J pneu 205/45/17 ET35 ale ty sou vpohode ale tak zase skrtaanek hrozny stejne pri tom stavu silnici v praze