![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Frydex: Fakt krasavice (nechci se chvástat, ale jsem rád, že i z menší části mojí zásluhou
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale mám, ale víš jak, ne všecko se chce pájet, tak něco smotáš a obtáhneš izolačkou....Princ William píše: ... ale kazdej treba pajku nema![]()
![]()
12.4 to skouknuFrydex píše:Majla: No jasně, nebýt tebe, tak ještě teď mám v tapecu díru místo madla a podobně![]()
LED sulfidky mám jen nad zadníma dveřma a v přihrádce. Jinak do osvětlení ze stropu, jsem dal do serie čtyry modré LED diody 10mm a nad stínitkama mám diodové rampy, ty svítí asi nejvíc a dominujou tomu osvětlení toho intoše
Hele ty nemrznouci směsi nebyl jsem u toho jen ja bylo tam vic lidi když už že!!!!!!!!!!!!!Frydex píše:Majla: No jasně, nebýt tebe, tak ještě teď mám v tapecu díru místo madla a podobně![]()
LED sulfidky mám jen nad zadníma dveřma a v přihrádce. Jinak do osvětlení ze stropu, jsem dal do serie čtyry modré LED diody 10mm a nad stínitkama mám diodové rampy, ty svítí asi nejvíc a dominujou tomu osvětlení toho intoše
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |