Tak to mam asi nejspis nejaky zatuhly, ale me to fakt nejde... Kurna, jdu to na parkoviste jeste zkusit...Zralok píše:Blábol to není, v té astře jsem o víkendu v salónu seděl a volant šel posunovat nahotu a dolů, ale také k sobě a od sebe.bubak.velkej píše:
Ten podélně nastavitelnej volant u classica je peknej blábol - jde nastavit JEN výškově...
Astra Classic II v akci Opelu
-
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
- Reklama
-
Kdybych byl rozhodnutý do splátek tak pár stovek měsíčně přihodim a beru Astru HZralok píše: No část bych financoval (cca 40-50% akontaci) a preferoval bych úvěr. V tom salónu kde jsem byl mi udělali nabídku, ale bylo tam RPSN kolem 14%. Já co jsem si zjišťoval tak velmi dobře vychází úvěr u DS Leasing. Už mi tam jednou naceňovali auto a RPSN měli kolem 8,9% a s velmi výhodným pojištěním. Teď mi na jejich kalkulačce na webu vyšlo RPSN 11,57 % a pojištění havarijka s 5% spoluúčastí za 8042,- ročně a povinné za 3119,- ročně. Minule bylo z webu vyšší RPSN než jsem pak když zašel na pobočku. Pojištění sedělo přesně. Tak předpokládám že by to mohlo být stejné.
Ono to pár stovek není. Když vezmu Astru H ecoflex plus která je za 389900 tak to je navýšení splátky při srovnatelné akontaci na 48 měsíců o cca 1500,- vyšší a to už je pro mne hodně. To už bych radši vzal Astru G 1,7 CDTi.bubak.velkej píše:
Kdybych byl rozhodnutý do splátek tak pár stovek měsíčně přihodim a beru Astru H
Tak pokud by si auto financoval dáme Ti tam ještě zámek zpátečky DEFENDLOCK a gumové koberce gratis.Zralok píše:No část bych financoval (cca 40-50% akontaci) a preferoval bych úvěr. V tom salónu kde jsem byl mi udělali nabídku, ale bylo tam RPSN kolem 14%.
A tady máš návrh financování formou úvěru:
To jen aby si věděl.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
Můžeš mi ten návrh poslat na mail jiriteckazralokzavinacseznamteckacz ? Mi se obrázky v image na počítači nezobrazují protože mám osekaný net. DíkySweet píše:Tak pokud by si auto financoval dáme Ti tam ještě zámek zpátečky DEFENDLOCK a gumové koberce gratis.Zralok píše:No část bych financoval (cca 40-50% akontaci) a preferoval bych úvěr. V tom salónu kde jsem byl mi udělali nabídku, ale bylo tam RPSN kolem 14%.
To jen aby si věděl.
Naposledy upravil(a) Zralok dne 11 bře 2008, 13:13, celkem upraveno 1 x.
Skúste mrknúť aj na http://www.autoolymp.sk
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
Neni 1.4 Twinport nahodou 1364 cm3??Zralok píše:Můžeš mi ten návrh poslat na mail jiriteckazralokzavinacseznamteckacz ? Mi se obrázky v image na počítači nezobrazují protože mám osekaný net. DíkySweet píše:Tak pokud by si auto financoval dáme Ti tam ještě zámek zpátečky DEFENDLOCK a gumové koberce gratis.Zralok píše:No část bych financoval (cca 40-50% akontaci) a preferoval bych úvěr. V tom salónu kde jsem byl mi udělali nabídku, ale bylo tam RPSN kolem 14%.
To jen aby si věděl.
-
Tak jsem se dnes Astrou Classic II 1,4 Twinport s 3,6 najetých km na tachometru svezl zatím jen jako spolujezdec a i na místě spolujezdce jsem cítil že to má slušnou pružnost a zátah. Nejvyšší rychlost byla cca 120 a poměrně rychle se této rychlosti dosáhlo. Jeli jsme jen cca 5 km protože to nebylo auto na předváděcí jízdu ale na stání v salónu a proto jsem taky nemohl řídit. Jen mne překvapilo, že mi přišel motor na benzín poměrně hlučný. Z dieselu jsem zvyklý na větší hluk, ale co jsem jel v benzínech tak mi připadaly tišší. Je možné, že to trochu bylo tím že motor byl úplně nový a ještě to sedne ale asi budu zvažovat dokoupit tapec pod kapotu. Jinak na příští týden mám domluvené půjčení předváděčky taky s 1,4 Twinport na celý den.