jaraK píše:Já jdu cestou nejmenšího zla. Čily Fisher pač jestli to vyhraje zeman nebo Franc stěhuju se do zahraničí.
Fischer je spolecne s hajným (knizeci a jine tituly jsou u nas zakonem zruseny) je to nejvetsi zlo...mozna ne pro vlezdoprdelebruselisty. Jeho charakter je asi tento (citace z webu):
Fischer je nevýrazný a ústupný, nejistý a ovlivnitelný. Neumí říct Ne a neumí říct Ano. Zato umí dychtit po moci a umí vyhovět, což dokázal jako kariérní komunista i jako předseda úřednické vlády.
Nemame momentalne zcela vhodneho kandidata, bohuzel
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Tak mně vyšlo podle volební kalkulačky na 59% Zeman nicméně můj kandidát by byl hned druhý v mém pořadí dle kalkulačky, ale stejně je to jedno, tuhle loutku/ky já volit nebudu, nemám zájem
Mne zajímá jak se budu/budeme mít a to prezident stejně prakticky neovlivní (což je dobře, bylo by to moc moci v jednejch rukách)
mně vyšel kníže s výsledkem -18% a naopak mi vyšlo, že mám jít volit Fišera, což nechápu, protože jsem na otázku, jestli by mi vadil kandidát s komunistickou minulostí odpověděl ANO
Třeba bude benzín kvalitní jako v Rakousku a budeme mít i jejich platy. Ale pracovní dobu na ně 14hodin
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
mě stačilo když jsem ve zprávách viděl jak knížepán zpíval hymnu , teda pokoušel se. Nejen že on vlastně neumí pořádně Česky, ale neumí ani mluvit. Mojí dceři je 10 let a umí jí. Tady jdou žerty stranou, začínám se stydět za to , že jsem Čech.