Kontrolka erbegů- svítí kod 93

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
poli

Re: Kontrolka erbegů- svítí kod 93

Příspěvek od poli » 16 čer 2010, 22:27

Ahoj! Využiji tohoto tematu. Taky delší dobu bojuju s airbagama. S adamem09 jsme chybu smazali. Po čase se ale objevila znova, tak jsem napájel konektory pod sedačkama. S adamem09 jsme pak zkoušeli chybu smazat ale nešlo to. Když jsme si pořádně přečetli identifikaci chyby, tak bylo jasné, že je problém ve předním bagu spolujezdce. Zavrtěl jsem s kontaktem a chyba najednou šla smazat. Drželo to dva měsíce a zase se rozsvítila. Pak jsem to zkusil jestě prostříkat kontaktolem a ale zas to vydrželo jen pár dní. Máte někdu nějaký tip co teď s tím? Jde nějak opravit kontakt na rozbušce? Kde ještě zkontrolovat kontakty? Někde u řídící jednotky?

Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrolka erbegů- svítí kod 93

Příspěvek od Fritol » 16 čer 2010, 22:32

vytahni konektro z baglu rozdělej ho a přihni vevnitř kontaktni plíšky a budeš mít pokoj ja jsem toto dělal u sebe.. akorat u bočního baglu v sedačce projel jsem dírou a rozsitila se chyba a byla přitomna rozparal jsem sedačku abych se dostal k baglu zahybal konektorem a byla nepřítomna.. tak jsem ho rozdal a přihnul ty plíšky a už přes pul roku pokoj..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

Odpovědět