Takže som si kúpil opravnú sadu Royal blue kód farby Z20Z / 7,- € /. Takisto Turtle wax safe cut / 7,- €/,na doporučenie Palixa. Nejáky hňup mi odrel ľavú časť predného nárazníka asi v štyroch miestach bol lak opadaný v šírke 4 mm a dĺžke cca 8 cm. Podklad je čierny plast, takže to nebolo až tak vidieť. Pretrel som to lakom so štetcom, ktorý je v balení. Som spokojný, len to bude treba zaleštiť. V predaji je aj farba v spreji a tá by bola snáď ešte lepšia. Potom som vyskúšal safe cut. Zo začiatku s rešpektom ale po chvíli som tlačil, až sa auto hýbalo. Stálo to ale za to. Jemné škrabančeky zmizli úplne. Väčší len čiastočne, musím to ešte opakovať. Je to ale riadna makačka, až mám svalovicu. Ako som čupel pri aute, tak som objavil spústu ďalších jemných škrabancov ale to už neriešim. Jednoducho je to daň za tmavú farbu a tá naša je nenormálne háklivá. Opravované miesta som preleštil TW + teflón. Lak som nepoužil, hoci je v balení. Ono by to samozrejme chcelo poriadne pred natretím vyhladiť jemným šmirglom, potom to odmastiť, natrieť s citom a leštiť a leštiť. Mám to na spodnej strane nárazníka, robil som to len tak, že som auto predtým umyl, miesto osušil a natrel. Robil som to na chate v lese a komáre zo mňa dostali asi deci krvi ale vyzerá to dobre. Dá sa však ešte lepšie.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)