Pylový uhlíkový filtr ...

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
loki

Re: Pylový uhlíkový filtr ...

Příspěvek od loki » 17 dub 2009, 20:09

denny píše:Ježišmarjá,vždyť ti na začátku píšem ,dej ho tam a podej reference.Ty to tady furt pitváš.Jseš rozhodnutej pro něj,tak si to nenechávej posvětit,zkus něco sám a nám ostatním /natrvrdlejm jako jsem já/napiš zkušenosti.
a jak by asi ta reference vypadala hm??!! ...udusil jsem se po 10 minutách jízdy apod???! no kdybych ti ho dal do jedné z 5 aster a jezdil bys v tom týden, pravděpodobně houby poznáš kde co je, kdyby ti to nikdo neřek (psychika dělá hooodně...) asi takhle. Horko těžko budu já nebo někdo jinej nějaký filtr vytahovat co týden a házet pod mikroskop... myslel jsem, že ho někdo dal a po roce vytáh, k tomu by řek VYSYPALO SE TO... no každopádně názorů je tu takhle dost, protože se to "pitvalo" a nečeká se co bych za rok napsal (pokud bych ho koupil, že)... :wink:

Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 17 dub 2009, 21:56

Jseš jeden z těch,kterým vyloženě vadínějaké rady.To víš pro mě je Opel astra G horká novinka.Teprve nedavno jsem se s ní seznámil,tak promiň nezkušenému.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 17 dub 2009, 22:01

Ty wole, dyť je to filtr, .... to je neskutečné co se tu řeší... Je to úplně jedno !!!
Loki ty tvoje příspěvky sou trochu agresivní nezdá se ti ? KUP SI UHLÍK A BUDEŠ SPOKOJENÝ ! Je to jen de*ilní věc, která zachytává prach a listí, abys neměl v autě bordel... bože, řešit takovou kravinu :roll:

denny se.r na to...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 17 dub 2009, 22:02

denny píše:..... nedavno jsem se s ní seznámil,....
:mrgreen: že si z toho děláš těžkou hlavu :wink:
chytrému napověz 8) a chytřejšího neposlouchej :lol: :lol: :lol:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

loki

Příspěvek od loki » 19 dub 2009, 17:04

denny píše:Jseš jeden z těch,kterým vyloženě vadínějaké rady.To víš pro mě je Opel astra G horká novinka.Teprve nedavno jsem se s ní seznámil,tak promiň nezkušenému.

no nevím , tvá rada ZKUS A ODPOVĚZ SI SÁM... sorry chlape, ale to by tu v každém dotazu byly max 2 příspěvky :wink:

loki

Příspěvek od loki » 19 dub 2009, 17:12

Frydex píše:Ty wole, dyť je to filtr, .... to je neskutečné co se tu řeší... Je to úplně jedno !!!
Loki ty tvoje příspěvky sou trochu agresivní nezdá se ti ? KUP SI UHLÍK A BUDEŠ SPOKOJENÝ ! Je to jen de*ilní věc, která zachytává prach a listí, abys neměl v autě bordel... bože, řešit takovou kravinu :roll:

denny se.r na to...
ale hovno, jen tak nějak nepoberu, že někdo na "UHLÍKOVÝ FILTR" řekne TO NENÍ UHLÍKOVÝ FILTR (i když je slepenej ze dvou částí...), KUP ZA CO NEJVÍC A PAK AŽ JE TO SPRÁVNÝ...řídit se tímhle u podobně "zbytečných" věcí, tak musím být fakt milionář, já loni koupil obyč za 3 kila, tenhle asi nakonec zkusím, je to prakticky zadarmo a max ho po měsíci vyhodím pokud se začnou mlžit okna, myslím, že jinak to (já osobně) nepoznám jestli je dobrej nebo ne. A říkáš správně, že je to jen věc co zachytává smetí, konečně normální názor 8) ...a víš proč tak trochu to pitvání? asi to teď píšu mimo mísu, ale např. ze sportovního obleč. dost často beru věci za třetinovou cenu a stejně z toho má ten obchod zisk, jsou to sice jiné "tkaniny", ale mám trochu úsměv z toho, že mám triko např za 150,- a lidi ho spokojeně berou za 600,- že je to "bomba" cena, protože vedle v obchodě stojí 750,-..... tak stejně mrknu na "harmonikový uhlík. filtr" pro fabii za 150,- na na astru je za cca 800,- ...(ofiš)... , pak mám pocit, že tu někdo trošku okrádá a s kvalitou zrovna u tohodle to zas až tak nemá co dělat

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 19 dub 2009, 18:12

Ses asi upsal ne?Já ti psal abys ho zkusil a podal refence nám a ne sobě.Asi ho tady nikdo nezná.Tak když tě ty peníze nepálí,tak ho zkus ty a napiš,jak jsi spokojen.

Saša

Příspěvek od Saša » 19 dub 2009, 18:26

Je to opravdu domácí výroba s nízkou kvalitou-měl jsem ho tam 3 měs a kupuji origoš. :x
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 19 dub 2009, 20:43

loki: Víš ty vůbec jak vypadá uhlíkový filtr a proč vlastně na autě je? Jestli máš představu, že je to en kvůli listí, ok. Omlouvám se, že jsem vůbec něco napsal. A dej si tam silonky natažený na nějakej rámeček. Listí to zachytí a rozhodně se ti nebudou mlžit skla. :wink:
END

loki

Příspěvek od loki » 19 dub 2009, 20:59

no hlavně pachy asi, že

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 19 dub 2009, 20:59

Ne, hlavně pyl. :wink:
END

loki

Příspěvek od loki » 19 dub 2009, 21:01

Saša píše:Je to opravdu domácí výroba s nízkou kvalitou-měl jsem ho tam 3 měs a kupuji origoš. :x
no vida, buď jsem přehlédl, nebo první ZKUŠENOST a ne ..."jak to vypadá"

loki

Příspěvek od loki » 19 dub 2009, 21:03

Trdlo píše:Ne, hlavně pyl. :wink:
v digestoři mám uhlík hlavně tedy na pachy, tohle bude asi hl. vlastnost, med moc ...nevařím. Ale pyly jistě taky, jakožto ostatní mikro bordel

trdlo, jen mrkni na tohle http://www.vapol.cz/cz/produkt/filtr-py ... kovy-vika/ ... třeba to není kabinový, možná ani uhlíkový i když to píší, ale píší to tam ,je to "harmonika" jak někteří požadují a cena směšně nízká.... hm?! jsem v pasti :mrgreen:
Naposledy upravil(a) loki dne 19 dub 2009, 21:07, celkem upraveno 1 x.

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 19 dub 2009, 21:06

Hele, já se nechci a nebudu hádat. Máš pravdu. Ale prosím nepleť si pojmy. Uhlíkový filtr v digestoři proti pachům a uhlíkový filtr v autě proti pylům (vhodný zejména pro alergiky) jsou dvě naprosto rozdílné věci. Tím je naprosto jiná i konstrukce a princip výroby tohoto filtru. A howk, tím končím s poznámkama k tomuto tématu.
END

loki

Příspěvek od loki » 20 dub 2009, 00:17

dodatek - pokud to někoho nezajímá, ať to nečte....

...tak jsem sedl k netu a hledal co je to ten "uhlík na filtru" a tak nějak jsem nikde nedohledal nic s pyly, ono to aktivní uhlí je tam z důvodu, který jsem jediný našel, takže výtržky z několika stránek, které si každý klidně dohledá sám a nebude věřit "mýtům", že uhlík na filtr v autě je jiný, než uhlík na filtru digestoře, vysavače, fritézy a dalších X výrobků, uhlík je prostě uhlík... samozřejmě filtr jako takový pak asi ne...

-uhlík pohlcuje nežádoucí pachy a škodlivé látky (kysličníky dusíku, težké kovy, ozon apod
-Extra silná vrstva aktivního uhlí (17 mm) dlouhodobě zabraňuje uvolňování nepříjemných zápachů
-může filtrační vrstva nasycená aktivním uhlíkem (i se strukturou „nano“) navíc pohlcovat pachy
-vrstva aktivního uhlíku zamezuje uvolňování rušivých pachů
-uhlíkových filtrů pro zemědělské stroje (traktory, samochodné postřikovače) s účinností až 99,4% na chemické látky používané v postřicích
-zapne se integrované odsávání pachů a pomocí aktivního uhlíkového filtru je eliminuje
-Některé modely jsou vybaveny filtrem, který nepříjemný zápach odstraní. Stejnou službu splní i aktivní uhlíkový filtr.
- které kombinují využití papíru s uhlíkem. Jak známo, uhlík chrání posádku auta nejen před prachem, ale i před plyny, smogem a těžkými kovy

on ten pylový filtr jak se mu říká, je i ten bezuhlíkový. S aktivním uhlím je ta filtrace hlavně pro ten "smrad", takže kvalitní filtr do auta asi nemusí být jen s uhlíkem pokud tady astrákům jede vnitřní cirkulace, že :wink: Tak bych to selským rozumem uzavřel, komu neleze za jeho podmínek smrad do auta ...je to asi jen o té ceně.

ps. pokud má někdo tip na "nelepenej harmonikovej uhlíkáč" za dobrej peníz, sem s ním :D

Odpovědět