Dá se to samo taky/perfektní návod má VIVID/,ale 99proc je chyba jinde.Okura píše:určitě se dá taky,
toto jsou jen ukazkové měření
Hláška P0110 je následek.
Já raději tedy ESITRONIC,ale VIVID online nemá v měření funkcí součástek chybu,možná v zapojení říd,jednotek,ale to zas nepoužívám já.Okura píše:jo VIVID, ale to nepužívám, má plno chyb ve schématech motoru,
už mě parkrát dostal, když už tak autodata jsou přesnější
Super, zkusím ho, má příznivější cenu. Já už měl obavy brát něco jinýho, většina jiných než Berner když se dostane ke svíčkám, tak je konec, svíčky musí ven, vyfoukat zase z5 a víš sám, jak je to s časem....denny píše: Já CRC používám asi 10let k naprosté spokojenosti.Jinak si myslím ,že kolega to tady moc nestudoval a jen to hodil do fora.Na X18XE ,X20XEV jsem jěště nikdy nepotřeboval měnit mhv /když teda nebyl mechanicky poškozen havárií/,je totiž snad nesmrtelný.Vždy mě víc potrápili bypassy HITASHI/stejný problém u vozů FORD/.Jinak OPELy dělám již skoro 20let.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |