No ja sem zase na slovensku neveril kdyz jsem ve meste na prechodu zastavil nejaky stary babicce, tak na me zacaly auta za mnou troubit a pak me chteli dokonce zacit predjizdet to uz jsem nevydrzel a toho nejaktivnejsiho blba co me chtel predjet a malem pritom prejel tu pani jsem vytahnul z auta a slovne mu domluvilAndrew píše:(jako slovenský řidič jsem si na tu 50tku zvykal trochu déle).
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě musím s tebou souhlasit. U nás někteří jezdí otřesně (no je jich hodně, hlavne na přechodech pro chodce jsou nekteří jako by jezdili někde v Africe). Za tu domluvu tě chválím, já mám dokonce někdy chuť udělat ostřejší domluvu. Tu moji poznámku jsem ale mínil jako vysvětlení, že ta moje spotřeba mohla být i o něco lepší, ale když jsem se delší dobu nepodíval na tachometr, tak jsem tam hned měl našich 60 (zvyk) . Proto jsem hned ubral a toto jsem dělal, než jsem si zvyknul na 50tku.AstraDTI píše: No ja sem zase na slovensku neveril kdyz jsem ve meste na prechodu zastavil nejaky stary babicce, tak na me zacaly auta za mnou troubit a pak me chteli dokonce zacit predjizdet to uz jsem nevydrzel a toho nejaktivnejsiho blba co me chtel predjet a malem pritom prejel tu pani jsem vytahnul z auta a slovne mu domluvil
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Asi te zklamu, ale zrovna IQ není to co by mi chybělo... objektivně...Zigi píše:Jiste sis vsiml,ze na tve narazky neodpovidam a jiste chapes proc!Pleshoun píše:No on píše že se s tím motorem úplně zžíl... tzn... prostě to auto tlačil a připadal si jako motor...
Trosku IQ navic by neskodilo
IQ však opravdu vůbec nesouvisí s příspěvky lidí do fóra...
Kdyby si řekl, že rejpu, nebo chci být za každou cenu vtipný... prosím, ale s IQ to opravdu nesouvisí...
Řeknu to teda prostě a jasně... KECÁŠ
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Dobře, dejme tomu... jen mě napadá... bereš údaj palubního počítače nebo si to vzal podle toho kolik si natankoval?
Mě totiž palubní počítač ukazuje o něco méně (neříkám, že je to i tvůj problém), jako děda sice nejezdím ale na delší trasy jezdím cca 6,6 - 7,5 litru podle typu a provozu... proto se mi to těžce nezdá (plné auto na dovolenou apod.)
Mě totiž palubní počítač ukazuje o něco méně (neříkám, že je to i tvůj problém), jako děda sice nejezdím ale na delší trasy jezdím cca 6,6 - 7,5 litru podle typu a provozu... proto se mi to těžce nezdá (plné auto na dovolenou apod.)
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim co tady resite, ja mam v PDA soft na spotrebu, vzdy kdyz natankuju tam to napisu a mam super grafy, export do excelu atd... pohodicka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a jakpak se ten prográmek jmenuje?milosh píše:nevim co tady resite, ja mam v PDA soft na spotrebu, vzdy kdyz natankuju tam to napisu a mam super grafy, export do excelu atd... pohodicka
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
RADIUSFUEL - v cestine, no parada - stahnes tusim zde www.ce4you.cz sekce freewareVojta píše:a jakpak se ten prográmek jmenuje?milosh píše:nevim co tady resite, ja mam v PDA soft na spotrebu, vzdy kdyz natankuju tam to napisu a mam super grafy, export do excelu atd... pohodicka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
musis vyjet nadrz abys neco zjistil, resp. aspon podruhy natankovatVojta píše:už to mam nainstalovaný tak uvidíme