Ja pořád brzdy ještě nemám a to je kupuji us od brezna tušim, pořad samej večirek a na brzdy neni ale budu je muset udelat zacinaji piskat.chtel jsem se zeptat jestly se kotouce prodvaji v paru za cenu treba ATE_POWERDISK 1660 s MJ auto? když je tak doporucujete? At tam nejsem za vola a ty desticky ferodo sl jsou tyhle?
Mel bych jeden dotazek ohledne brzdovych desticek. Vzadu na trmenu mam napsane Lucas, takze to je Lucas system a na to treba koupit desticky. Ale ve predu na trmenu mam napsate Ate, takze jake dopredu??
Jo zapomel jsem, je to na moji Zafiru rv2000 (mr 2001).
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Denny: A je v tom nejake pravidlo. Neco jako ja chci na predek ATE system nebo si hold musim pamatovat typy desticek, ktere tam sednou.
Denny ty mi to vubec neulehcujes a nebo jsem tak natvrdly. OK na ty typy je nejaka tabulka ?? Nebo jak vybirat ?? Dozadu vim, ze to musi byt system Lucas.
Tak ja som nahodil predne kotúče BREMBO a skombinovali som ich s platničkami od ATE, fotky mam v moja Astra... Dal som s touto variantou na radu ževraj odborníka , ale asi mal pravdu, lebo si brzdenie neviem vynachvaliť....
až se zima zeptá co jsme dělali v létě po dnešku se začal ozývat na předku ten bazmekt že destičky kaputos takže otázka je je jasná co přijde na x16szr na předek za kotouče a destičky do tý zimy mě ted nikdo nedostane abych kouknul co tam je