Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Dneska jsem jel do ValMezu a po ceste u Jičína jsem troubil na Kabrioleťáka, co jel v protisměru. Nevím jestli mě viděl, či slyšel, ale já si ho všiml. No a pka jsem se viděli dneska z Vojkůvkou a Sašou.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Oprava radoši nebylo to dneska ale včera,už je popůlnoci víš Ale neboj taky jsem tě viděl mával jsem taky ale asi jsem vystrčil tu hnátu málo ven z auta,příště vystrčím hlavu a budu mávat o sto šest :mrgreen:Ale neměl jsi to tak špinavé jak jsi říkal.Ale chápu,že my co to umýváme tak často,znamená menší šmouha,prasárna jak něco Ale asi tři auta za tebou jsem mával znova na zlatou ASTRU COUPE,byl to asi ten co ho potkávám občas v Kopřivnici,kde jezdí občas asi na návštěvy asi.
Radoš 92 píše:Dneska jsem jel do ValMezu a po ceste u Jičína jsem troubil na Kabrioleťáka, co jel v protisměru. Nevím jestli mě viděl, či slyšel, ale já si ho všiml. No a pka jsem se viděli dneska z Vojkůvkou a Sašou.
Bylo dobře....,ja jel pak večer ještě do depa a cestou zpět jsem si všiml že ještě stojiš u Apola tak jsem Ti dal za stěrač aspon nějaky ten letak no...................
Dneska v Letenském tunelu Astra coupé stříbrná barva jako mám já, dokonce auto jako mám já, spz 7A0 xxxx houknul sem na něj a houknul nazpět . Kdyby byl odsud tím líp
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
Majla píše:dnes v 7:41 na Bílé Hoře černý kombajn s polepama CITY TAXI. Na zadku klubovou nálepku "combi profil", přední světla AE. Jel směrem z Prahy. Kdo to??
toho potkávám pořád ale nemá city taxi ale kurýr taxi
jsem si tím taxi nebyl jistej tak jsem to střelil od boku .
Jinak dnes v 15:45 v Černuci YANEK s rodinou. Na poslední chvíli jsem troubnul, tak snad to zaregistroval (Podle pohledu ve zpětném to vypadolo že mávnul. Ale spíše to vypadalo jako reflex když na vás někdo troubí než aby věděl o koho jde )