xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
dekuju
njo snizit, masku jinou, pak nejakej airbrush a hudbicku nejakou decentni chip treba (i kdyz tady asi moc nepomuze) a uvidime co bude chybet..... mozna vymenit predek - naraznik a spoiler jen za naraznik ale pac toho mam pred sebou jeste hodne tak tohle neresim
njo snizit, masku jinou, pak nejakej airbrush a hudbicku nejakou decentni chip treba (i kdyz tady asi moc nepomuze) a uvidime co bude chybet..... mozna vymenit predek - naraznik a spoiler jen za naraznik ale pac toho mam pred sebou jeste hodne tak tohle neresim
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš fakt pěkný žihadlo, bílá se mi nikdy moc nelíbila, ale v tvým případě vyjímka potvrzuje pravidlo...mooooc pěkný. Ten interier to musí být to pravý peklo super. Mrknul jsem na nový lampy, sami o sobě ty nový lampy nejsou tak hezký, ale kontextu s designem jsou lepší než ty původní takže jedním slovém moc vymazlená kára (no tak třemi slovy )
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)
-
- Kontaktovat uživatele:
ty jo fakt strasne moc dekuju
njo me se ty lampy samotny taky jako nijak extra nelibily kdyz jsem to rozbalila ale pak proste na tom aute Este tam prijde ted maska a podvozek.... jen co neco poradnyho sezenu ale do milovic uz to snad bude
ale porad nevim... se mi doma valej neony pod cely auto... tak nevim jestli jo nebo ne
njo me se ty lampy samotny taky jako nijak extra nelibily kdyz jsem to rozbalila ale pak proste na tom aute Este tam prijde ted maska a podvozek.... jen co neco poradnyho sezenu ale do milovic uz to snad bude
ale porad nevim... se mi doma valej neony pod cely auto... tak nevim jestli jo nebo ne
Tak mě tu máte
Záleží na barvě neonů, ty máš červený vnitřek tzn., že neony by musely být červený jinak to bude vypadat všelijak, lepší je elegance než cirkus, alespoň já to tak vidím.
Jinak na masku jsem zvědavej...jo hele ty máš mračítka, ovlivňuje ti to nějak svítivost, je to v pohodě?
Jinak na masku jsem zvědavej...jo hele ty máš mračítka, ovlivňuje ti to nějak svítivost, je to v pohodě?
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
njo tak ja mam namontovany xenony, takze ty mracitka tam ve tme jsou moznaaa jako usmernovac ) nevsimla sem si rozdilu pred a po nich .... i kdyz pred nima jsem mela obyc zarovky a po nich teda vlastne uz skoro hned xenony takze.... nevim neprijde miHonza píše:Záleží na barvě neonů, ty máš červený vnitřek tzn., že neony by musely být červený jinak to bude vypadat všelijak, lepší je elegance než cirkus, alespoň já to tak vidím.
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nj to vis, clovek prichazi k rozumu postupne ale jinak dekuju mocdominus-et-deus píše:Ale,ale, to teda koukám.... Předtím se tady někdo mohl zbláznit z nařčení "cirkus"....Jsem rád, že jsi konečně získala vkus.... ta výměna backlights se vyplatila... ty čirý byly strašně kýčový.... ted je to príma...
Tak mě tu máte
díkec ovečkoxpolstarekx píše:njo tak ja mam namontovany xenony, takze ty mracitka tam ve tme jsou moznaaa jako usmernovac ) nevsimla sem si rozdilu pred a po nich .... i kdyz pred nima jsem mela obyc zarovky a po nich teda vlastne uz skoro hned xenony takze.... nevim neprijde miHonza píše:Záleží na barvě neonů, ty máš červený vnitřek tzn., že neony by musely být červený jinak to bude vypadat všelijak, lepší je elegance než cirkus, alespoň já to tak vidím.