Štrádův topic
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Štrádův topic
Jo jo,já taky čuměl a hlavně tam jsou celkem good ceny si myslím,já tam od tud asi budu brát to prodloužení střechy,je tam za 800,- a je to z abs plastu píšou,což je paráda.I zadní lampy pěkné za pár švestek,ale to by člověk nedělal nic jiného,než kupoval a měnil! 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Asi to budete znát,ti co máte profil na Lidech,já tedy ne,ale brudr jo a ted tam dali k předělávání videoklipy a brudr si tam dal mě a jeho kamarady,jsou to hned ty videa pod popisem profilu od JIBJAB,jde to i pro holky předělat,stačí pouze fotky a vzít z nich oblyčeje!My s bráchou mám brýle

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth ... =djmaarthy

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth ... =djmaarthy
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Normálně zdravotnictví si ze mě dělá snad prd.l!V lednu na kontrole mi dali termín na dnešek,at se v 8h dostavím na příjem do KV nemocnice na operaci(už konečně na poslední-4tou).Tak tam na 8h dorazím,táta mě tam hodil,dám papíry na recepci a řekli mi at počkám na doktora,že mě přijme,tak skoro hodinu tam čekám,pak mě vzali a říká mi,že maj plnej stav,že bylo o víkendu moc úrazů a maj plno,at přijedu zítra,tak ráno tam jedu opět!Nejen,že jo to cca 50km od mého bydliště,ale maj na mě i kontakt,tak mohli zavolat a říct to,ještě,že táta neodjel,pak nevím,jak bych se dostal s taškou a berlema dom.Od noci jsem nepil a nejedl,at jsem připravenej,nervy a stresy a pak mě pošlou dom,zítra mě to zas čeká,opět na lačno,nervy atd.Hlavně se netěším na ten personál,ty sestry jsou nepříjemné a neochotné a celkem vše stojí za ho.no ve zdravotnictví a nemocnicích.Už se těším,až to bude za mnou a budu se flákat doma do konce měsíce,sice zas chodit o fofrklackách,ale bude vegáč a už konečně ve mě nebude žádný titan a na letišti nebudu houkat při kontrole.

Naposledy upravil(a) Štráda dne 16 kvě 2009, 15:14, celkem upraveno 1 x.
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukám Štrádo, že tam máte ten samý personál i nemocnici jako v Opavě.Babička byla na očním, vyšla od doktorky,a sestře, že se chce objednat na červenec. A sestra: to je brzy, zavolejte si v červnu, to budu objednávat červenec. Volám tam včera a sestra:to je pozdě, červenec i srpen je plný. Tak na září... By tě klepla pepka, babi se těší od ledna že v červenci konečně dostane brýle a ono že až v září. Ty jo, já tam nevolat, ale být osobně,tak tu sestru asi odvezou v černý sanitce.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mno,já to taky nepochopil,přitom mě objednávali už v Lednu na tenhle termín,maj i moje tel číslo,ne že by zavolali,ale nechali mě přijet,ještě hodinu sedět v čekárně a pak mě poslili dom.Ještě,že mě tam vezl otec a čekal tam se mnou,jinak bych pak musel jít s taškou na vlak(nádraží cca 1kmod nemocnice) a pak kovbojákem(motorákem) 2h dom a navíc venku lilo celkem slušně,to by se mi vyplatilo.Dnes jsem ukecal doktora na vizitě a pustil mě domů,tak jsem si ted sedl za pc,ale už zas mažu,večír napíšu malý úryvek,jak to probýhalo,sám jsem nechápal!!!
Do nemocnice už nikdy více!!!! moje nové moto!
Do nemocnice už nikdy více!!!! moje nové moto!

Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem se nedávno večír nudil,než jsem jel do nemocnice a na parkáči u Kauflandu jsem udělal pár fotek.Ještě umyju,nafotím a udělám si taky club cars ukázku mého astroletu... 
PS:už jsem trochu pozvětšil fotky!

PS:už jsem trochu pozvětšil fotky!

Naposledy upravil(a) Štráda dne 17 kvě 2009, 23:18, celkem upraveno 1 x.
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Nic moc,je to večer foceno tel.,ale i večer astry vypadaj stále krásně! 

Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Už jste o tomhle přípravku někdo slyšel,já do dnes ne,ale kamarád si to koupil,tak jsem na to koukal a pročítal návod a popis.Docela jsem čuměl,prý to má jeho kamarád vyzkoušené v převodovce a super,poznal to!Počkám až to tam dá on a asi o tom budu taky přemýšlet a nejen do převodovky!!!
http://www.perfektshop.cz/product/milit ... eni-20810/
http://www.perfektshop.cz/product/milit ... eni-20810/
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Kontaktovat uživatele:
Konečně je na těch fotkách víc vidět, pokud to není v noci... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tomhle jezdí jeden můj praštěnej kamarád,koupil si pouze new desky,ale kotouče neřeší!Má to na starší Alfě 2.5 6válec a lítá s tím 2kila!Prostě magor,co dodat!!! 

Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Tak toto je na Darwinovú cenu. 

Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám rád Alfy... Pozdrav ho..
Dřív než umře...
Dřív než umře...

- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
To jo no a vozit si v kufru lopatu s krumpáčem,pač až to někde vyválí,tak at ho můžou rovnou zakopat.Nebo si u truhláře nechat rovnou udělat dřevěnej spacák!
To jsem fotil jen jednu stranu,ta druhá vipadá stejně.A ručka mu taky nebrzdí a to má přítelkyni a sní rok stará dvojčata!
Co dodat-kamikatze
Jo vyřídím,pak si můžeš dojet pro díly z ní...
To jsem fotil jen jednu stranu,ta druhá vipadá stejně.A ručka mu taky nebrzdí a to má přítelkyni a sní rok stará dvojčata!
Co dodat-kamikatze

Jo vyřídím,pak si můžeš dojet pro díly z ní...

Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jestli s tím lítá 2kila jak píšeš, tak moc dílů nebude 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: