dal jsem to tam take a koukam ze vojta te to zamknul a nechal tam to moje. no nic. lepsi 2* nez ani jednouOťas píše:Dal jsem to tam...snad to bude každýmu jasný.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
to je fakt ale stejnak to budu delat nejdriv za 14 dni (nemam zrovna nak moc casu) tak uvidime jestli bude nejakej problem. rekl bzch ze ne protoze to maji vectry (v originaleVojta píše:zajímavý akorát mě znepokojuje že vlastně nevim co spojuju
To bude korunová záležitost...i když dneska bych se nedivil, kdyby za to chtěli bůhvíco.Princ William píše:tak ja se to zejtra pokusim zjistit kolik to stoji v PlzniOťas píše:to ti nepovim....dal mi je autoelektrikář.
cekam do 50,- mozna i do 20,- tezko ric. si myslim ze se to libi, proto to take chci a porad nechavam (zapominam) stazene oknaOťas píše:To bude korunová záležitost...i když dneska bych se nedivil, kdyby za to chtěli bůhvíco.
Ukazoval jsme to v práci a sklidil velký ohlas...![]()
![]()
, hned to chtěl kolega na Fábii.....
![]()
![]()
jj...problém většiny znás.Princ William píše:cekam do 50,- mozna i do 20,- tezko ric. si myslim ze se to libi, proto to take chci a porad nechavam (zapominam) stazene oknaOťas píše:To bude korunová záležitost...i když dneska bych se nedivil, kdyby za to chtěli bůhvíco.
Ukazoval jsme to v práci a sklidil velký ohlas...![]()
![]()
, hned to chtěl kolega na Fábii.....
![]()
![]()
tohle vyresi muj problem
to si uz asi kazdej vyzkousi sam a podle svehoOťas píše:Ještě jsem zapoměl dodat, že než jsem tam zaříz tu spojku, tak jsem izolaci napíchnul špendlíkama a spojil, abych se přesvědčil, jestli to maká.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |