Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
já viděl daveera v neděli v teplicích v olympyi ,ale on mě ne já si dával pizzu na horním patře takže jsem měl rozhled .
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- Reklama
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
No tak dádo to je náhoda, museli jsme se minout, protože, když jedem do Olympie, tak tam většinou chodíme na pizzu taky nahorudada77 píše:já viděl daveera v neděli v teplicích v olympyi ,ale on mě ne já si dával pizzu na horním patře takže jsem měl rozhled .
-LJ- píše:Včera jsem viděl na Lužinách v ulici MODRÁ stříbrného combika s nálepkou nad levým předním světlem (z pohledu od řídi) a taky s nálepkou na zadku - samozřejmě klubové nálepky myslím
Kdopa to je ? Pražská SPZ
Dnes znovu
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Shuya nesiel si nahodou vcera okolo pol osmej na vypadovku okolo NAYu na Petrzalku ??? isla tade neaka astra upravena s PK znackou
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Dneska v Trebu u pošty Genius0011,náhodou,sme malinko zdrbli auta,hlavně to moje,povídám mu koukej co mi to dělá,jak to blbě startuje(auto chytlo na brnk) atd,když se mamka už po 20-té NENÁPADNĚ koukla na hodinky vystřelili jsme do Intersparu kam nás Genius mazaně pronásledoval a pak se nenápadně ztratil v davu. Pak se ještě mihnul ve městě,určitě taky náhodou.
jen co Genius nestál poblíž auta,už to zase blbě chytá.Asi ho odchytnu,nacpu do kufru a Astra bude šlapat jako hodinky.
jen co Genius nestál poblíž auta,už to zase blbě chytá.Asi ho odchytnu,nacpu do kufru a Astra bude šlapat jako hodinky.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
To není možný zřejmě zvláštní den opakovaně jsem po celej den potkával ty a samý lidi (nejen Mojmec11)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ráno 9.15 zřejmě zovkas na kruháči u metra letnany
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes docela urodny den. Krom Melodiho, ktereho potkavam denne v praci, tak vyvazeni gum u Frydexe, kde jsem potkal R@saga (byl tam za stejnym ucelem). Potom cesta ke COBEINovi, kde necekane stret s Galem. Fajn jsem si skecnul.
Jj, pokec byl fajn, hlavně ty věty rozvité, nad montáží ofuků A taky ta kosa, já byl zmrzlý jako sobolí lej...víte co
No a aby toho nebylo málo, ještě jsem se s Cobem sjel na Shellce na kafe. Tlama mě od kecání boli ještě včil
No a aby toho nebylo málo, ještě jsem se s Cobem sjel na Shellce na kafe. Tlama mě od kecání boli ještě včil
Já jsem tak vymrzl,že jsem si musel napustit horkou vanu,do ní vonnou sůl a prováděl jsem nový odpočinkový sport léžing.
ASTRA LA VISTA
Yanek : To jsem nebyl já Jenom měl táta pučený auto...
Dnes jsem v Brně potkal (míjeli jsme se rychlostí chůze) kolem 9. hodiny stříbrný coupé u Tesca u Vaňkovky, někdo odsud??
Víte kolik jich dnes bylo u Dennyho? No, docela dost. Mrkněte na fotečky
http://fialka0.rajce.net/U_Dennyho_17.10.2009
http://fialka0.rajce.net/U_Dennyho_17.10.2009
Mimo ostatních členů i výrobce modulů, které "úspěšně" cpe do všech aut... Díky Apiku
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/