Diagnostika OP-COM
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diagnostika OP-COM
Nevim jak 2010, ale 2009 co vim to neumi.
- Reklama
Jde, ale jen u VDO budíků, jak psal už Denny.Fritol píše:hale jde Op-comem programovat počitadlo celkovych Km.. kolikrat chcem.. protože co vim tak Tech to umí jen jednou kdyz sou budiky nove tak se tam naprogramujou Km a pak na další programovaní to nepustí..
Jde, viz odpověď Friťákovi. Šlo to už s Tech2, AB-comem a teď OPcomem, ale vždy šly jen VDO budíky, TRW lze jen přes origo TECH2.Oťas píše:nejde.....
Ne, musíš na origo TECH2.Jeena píše:a jde OP comem nastavit rádio ne německo, aby fungovalo seřizování hodin?
END
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Hodiny se přece seřizují podle stanice, u nás je to tuším jen jedna
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Lidi prosim vas jde nejak u noveho CHINACLONU 2010 udelat, aby to nebylo na celou obrazovku???
Ahoj lidi,prosím o pomoc.Koupil jsem si na Aukru OP-COM a když mi naběhne s stránka a aktivací, tak napíšu heslo které bylo napsané na papírku a když dám aktivovat tak se vůbec nic neděje.Nevím vůbec co stím.Prom pomozte.Mám Astru-G r.v. 2000.A Windows mám Visty.Děkuji za rychlé odpovědi.
zkus počíst opcom forum na yolasite.com
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
Čau lidi .koupil jsem diag. Opel-com 1999-2009. Mám Zafiru a diagnostika pořád nechce nic načíst. Vše jsem nainstaloval dle návodu ,Poradte někdo co s tím.
Zafira 1.8 16v Šumperk
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze by jsi byl detailnejsi ??
To je jako by jsi napsal auto nejde co s tim? Mno ale nejde nastartovat nebo nema vykon apod.
To je jako by jsi napsal auto nejde co s tim? Mno ale nejde nastartovat nebo nema vykon apod.
Rozpozná ti soft interface?? Napiš , co nejde, takhle to fakt těžko půjde poradit, případně odkud jsi...JOS VIK píše:Čau lidi .koupil jsem diag. Opel-com 1999-2009. Mám Zafiru a diagnostika pořád nechce nic načíst. Vše jsem nainstaloval dle návodu ,Poradte někdo co s tím.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
diagnostika je Op-com version 090820B,na zástrčce svítí Power,Rx,Tx,ale počízač nic nenačte.Když to spustím tak to píče anglicky zašlete ID commpu na adresu do madarska,ale v návodu nic takového nepíšou.
Zafira 1.8 16v Šumperk
Jestli svítí všechny kontrolky, tak to je špatně. Zkus stáhnout čínaovladač, nainstaluj...s tím to chodí bez potíží. Co ovladač interfejsu, verze, správce zařízení ho najde??
Dík za radu ,nejsem moc znalý v angličtině kde na jaké adrese mám china ovladač hledat
Zafira 1.8 16v Šumperk
Je to v tomhle vlákně, pár stran nazpět.
což mi připomíná, že jsem zatím nehledal problém u své diagnostiky... doufám jen že je to v těch ovladačích..Alzafir píše:Je to v tomhle vlákně, pár stran nazpět.