Vyblikání kódů
Re: Vyblikání kódů
Zravym vsetkych.... Dufam, ze mi niekto poradi... pomocou diagnostiky sme prisli na chybu P1629, ktora sa nedala ani vymazat... na diagnostiku sme sa napojili lebo auto nejde nastartovat... mam Astru r.v. 98, 2.0Di 60kw,... vie mi niekto poradit resp. vysvetlit co konkretne znamena ten kod P1629 a ci to moze sposobit to ze mi auto nechce nastartovat... dakujem
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
nahoře červené HLEDAT,já už hledal,ale tenhle kod jsem neuviděl,hledej víc.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
ved prave ze som hladal a nikde nic
to vážne... skúšal som dva origo kluče.... nevieš poradiť čo s tým?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mozna znovu nakodovat klice. Ale jsou tu vetsi a kvalifikovanejsi borci.
Ahoj,dneska jsem vyblikal dvě chyby
první je kód 0170 Nesprávné složení směsi,směs příliš bohatá nebo příliš chudá
druhá je kód 1329 Nesprávná funkce změny úhlu předstihu - obvod/systém proti klepání (detonačnímu spalování) válce 4
Vůbec ale nevim co si pod tím mám představit.Zafča jede uplně normálně,bez problému chytá,na volnoběh otáčky stabilní.
Kontrolka poruchy nesvítí.
Nevíte někdo co by to mohlo být?
první je kód 0170 Nesprávné složení směsi,směs příliš bohatá nebo příliš chudá
druhá je kód 1329 Nesprávná funkce změny úhlu předstihu - obvod/systém proti klepání (detonačnímu spalování) válce 4
Vůbec ale nevim co si pod tím mám představit.Zafča jede uplně normálně,bez problému chytá,na volnoběh otáčky stabilní.
Kontrolka poruchy nesvítí.
Nevíte někdo co by to mohlo být?
Zafira 1,8 16V 92kW Z18XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak chybu 0170 mam taky a obcas, teda hlavne pri jizde na stejny plyn (dalnice apod) se mi rozne kontrolka. Ale jinak spotreba a vykon beze zmen. Kdyz jsem byl v UH, tak RomanK to videl na zadni lambdu, ale vzhledem k tomu, ze jedine, jak to otravuje je obcasne rozsviceni kontrolky a pak zhasnuti, tak to neresim. Ale kod chyby ne vzdy ukazuje na jednu a tu samou vec.
-
takovej malej dotaz dratem sem spojil pin 5a6 a kontrolka motoru me zacala blikat a kde se me ukažou ty kody??
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
-
- Kontaktovat uživatele:
Musis pocitat to blikani a prave ten pocet blikani ti ukazuje cislo chyby.
-
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přečti si pořádně Frydexův příspěvek https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 38#p114438
Frydex píše:. . . . .Tenkým drôtom prepojíš piny 5 a 6 (podľa obrázka), a zapneš zapaľovanie. Kontrolka motora začne blikať štvormiestne kódy a to tak, že medzi jednotlivými číslami kódu je asi polsekundová medzera a medzi kódmi asi sekundová. Každý kód sa opakuje trikrát a potom následuje ďalší. Keď dojde k vyblikaniu všetkých kódov, opakuje sa všetko odznova.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Nevim jak vám ale mě to bliká docela rychle.Než sem rozluštil dvě chyby co tam mám tak jsem to musel spustit asi pětkrát.
Myslel jsem že se to bude opakovat pořád dokola ale jakmile to vyblikalo poslední číslo tak to zhaslo a dál nic.
Myslel jsem že se to bude opakovat pořád dokola ale jakmile to vyblikalo poslední číslo tak to zhaslo a dál nic.
Zafira 1,8 16V 92kW Z18XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, blika to rychle a potom uz to zustane jen svitit (nebo alespon me)
-
- Kontaktovat uživatele:
je třeba vzít tužku a papír do ruky a psát... jen sledovat kontrolku a psát po slepu. Bliká rychle no...
...odbliká chyby a zhasne
...odbliká chyby a zhasne
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."