Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
- Reklama
Re: Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
Jo jo,to je přesně ono.
Manli věděl proč si je vyzvedne raději u mě osobně.

Ale u vás je taky celkový rozměr 300cm a do toho se nevejdu.Proto to bylo u PPL tak drahé.
Ale na druhou stránku je mi jasné ,že za dopravu nárazníku nikdo nedá 1200 Kč,takže se tam účtuje méně,ale já tady pobočku nemám,a po telefonu se s něma špatně domlouvá.
Manli věděl proč si je vyzvedne raději u mě osobně.

Ale u vás je taky celkový rozměr 300cm a do toho se nevejdu.Proto to bylo u PPL tak drahé.
Ale na druhou stránku je mi jasné ,že za dopravu nárazníku nikdo nedá 1200 Kč,takže se tam účtuje méně,ale já tady pobočku nemám,a po telefonu se s něma špatně domlouvá.

www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
V práci už jsme několikrát poslali nepravidelné tvary (blatník nárazník..) přes TEN EXPRES http://www.tenexpres.cz/
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Tak teď jsem zkoušel tenexpres,a je to 561Kč,už to klesá,ale kašlu na to a jdu na poštu.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
ee 2x krátka( 50cm + 50cm) plus 1x dlouhá(180cm) 280cm... takže máme to trichu jinak něž pplbundeles píše:Jo jo,to je přesně ono.
Manli věděl proč si je vyzvedne raději u mě osobně.![]()

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Manli nes.r.
A Obvod balíků, které jsou zasílané GLS Czech nemůže přesáhnout 3 metry.
Obvod balíku vypočítame takto:
- 2 x výška + 2 x šířka + 1 x delší strana
- Ale:
• max. výška: 60 cm
• max. šířka: 80 cm
• max. délka: 200 cm

A Obvod balíků, které jsou zasílané GLS Czech nemůže přesáhnout 3 metry.
Obvod balíku vypočítame takto:
- 2 x výška + 2 x šířka + 1 x delší strana
- Ale:
• max. výška: 60 cm
• max. šířka: 80 cm
• max. délka: 200 cm
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
vživotě jsem to takle nedělal....

a radiálku, toptrans, ČSAD RADIÁLKA OSTRAVA s.r.o. to si zkousěl? tam jsou ty ceny taky zajimavé... http://www.radialka.eu/portal/index.php ... k-prepravy
Česká pošta 418 Kč,včetně křehkého,teď se jen uvidí,jestli nepřijdou ty trsátka. 

www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Ty jo.
Já posílal přes poštu kočár pro dvojčata, pravda je že byl v krabici, balík vážil 19kg a poštovné bylo 133,--
Jinak vám chlapci přeji ať z toho nemáte ty trsátka.

Jinak vám chlapci přeji ať z toho nemáte ty trsátka.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přidáme do mlýna.
Několik let co prodávám na aukru, tak posílám vše doporučeně, stovky vyplněných podacích lístků a bez jediného problému. Nyní jsem si řekl, že když je to tak, tak to pošlu obyčejně a ušetřím na poštovném. Poslal jsem čtyři zásilky, všechny obyčejně. Jeden balík, obyčejný balík - svítící želva - odzkoušená a funkční, a tři dopisy, bublinkové proti-nárazové obálky, v nichž byly led pásky, 20 ks šlo do Brna pro Pyco, který tady koupil, druhý Recor, taky 20ks a třetí dopis byl někam do Tlumačova, a v něm 3 pásky červené a 4 bílé. A co se stalo. Pro Recora na Slovensko dorazilo z pátku hned v pondělí, obyčejnou zásilkou. Paráda. Želva - balík, volala paní, že je nefunkční, nesvítí jedna barva, další svítí nějak divně dohromady. (Nevím, jestli to spadlo třeba doma jí, nebo je v tom fakt pošta - každý víme jak zachází s balíkama). To jsem chtěl vyřešit vrácením poloviny zaplacené částky, že je možné že pošta to zavinila, to nechtěla ani slyšet, že chce všechno, nakonec nechtěla ani tu půlku, (její chyba, zůstala by jí i želva - co já s nefunkční) a už se neozvala. A další zásilky? Ty vůbec nedorazily. Pyco se stále ptal, jak to vypadá a tak jsem začli řešit. Následně se ozval i týpek z aukra že kdy to pošlu. Tak jsem byl na poště, reklamace, pak Psal Pyco i týpek z aukra, že za nimi byl kurýr a nechal si podepsat papír, že to nedošlo, hledali cestu zpátky a ... Několikrát mi z pošty volali, ptali se na dodatečné informace a tak. Dneska mi volali, že u Pycova zásilka prostě není, a od týpka z aukra se ještě hledá. Že se prošla celá cesta a nikde to není. Do protokolu jsem napsali přesný popis zásilky. A zásilky ňet. Tak vivat česká pošta.
Několik let co prodávám na aukru, tak posílám vše doporučeně, stovky vyplněných podacích lístků a bez jediného problému. Nyní jsem si řekl, že když je to tak, tak to pošlu obyčejně a ušetřím na poštovném. Poslal jsem čtyři zásilky, všechny obyčejně. Jeden balík, obyčejný balík - svítící želva - odzkoušená a funkční, a tři dopisy, bublinkové proti-nárazové obálky, v nichž byly led pásky, 20 ks šlo do Brna pro Pyco, který tady koupil, druhý Recor, taky 20ks a třetí dopis byl někam do Tlumačova, a v něm 3 pásky červené a 4 bílé. A co se stalo. Pro Recora na Slovensko dorazilo z pátku hned v pondělí, obyčejnou zásilkou. Paráda. Želva - balík, volala paní, že je nefunkční, nesvítí jedna barva, další svítí nějak divně dohromady. (Nevím, jestli to spadlo třeba doma jí, nebo je v tom fakt pošta - každý víme jak zachází s balíkama). To jsem chtěl vyřešit vrácením poloviny zaplacené částky, že je možné že pošta to zavinila, to nechtěla ani slyšet, že chce všechno, nakonec nechtěla ani tu půlku, (její chyba, zůstala by jí i želva - co já s nefunkční) a už se neozvala. A další zásilky? Ty vůbec nedorazily. Pyco se stále ptal, jak to vypadá a tak jsem začli řešit. Následně se ozval i týpek z aukra že kdy to pošlu. Tak jsem byl na poště, reklamace, pak Psal Pyco i týpek z aukra, že za nimi byl kurýr a nechal si podepsat papír, že to nedošlo, hledali cestu zpátky a ... Několikrát mi z pošty volali, ptali se na dodatečné informace a tak. Dneska mi volali, že u Pycova zásilka prostě není, a od týpka z aukra se ještě hledá. Že se prošla celá cesta a nikde to není. Do protokolu jsem napsali přesný popis zásilky. A zásilky ňet. Tak vivat česká pošta.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Dnes podáte, zítra dodáme
Radošu nezoufej, bude líp, třeba u vás pošta zruší pobočku a budeš to rozvážet sám

Radošu nezoufej, bude líp, třeba u vás pošta zruší pobočku a budeš to rozvážet sám

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nene, vrátil jsem se k doporučené zásilce. zatím tři došly.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
To u nás máme super poštu. Tady ať to pošleš obyčejně nebo doporučeně, stejně to z 80% nedojde a už to nikdo nenajde. A reklamace????
kikina za vokýnkem: Žvýkačka z prava doleva a zase zpátky. Máte podací lístek?
já: Ne nemám, posílal jsem to obyčejně a zrovna vy jste to přebrala na přepážce a dávala tam známku, je to tři dny. Byla to taková velká, z poloviny červená obálka.
kikina: To si nepamatuju, tady odbavíme každý den "tisíce" zásilek a kdybych si měla každou divnou pamatovat....
já: Tisíce? to asi ne... možná desítky. Pamatovat si nemusíte, stačí dohledat.
kikina: Bez podacího lístku stejně nikdo nic nedohledá a jistě to došlo. Vyřiďte si to s příjemcem.
já: Pokud tady pracujete a nebaví vás to, najděte si jinou práci. Jste tu od toho, aby jste přebírala zásilky a řešila problémy a já za to platím, tak čekám nějaké řešení.
kikina: Nebudu s váma nic řešit.
A zpustila roletu a bylo vymalováno.
Od té doby jezdím 13 km na ves na poštu a od té doby žádný problém....
kikina za vokýnkem: Žvýkačka z prava doleva a zase zpátky. Máte podací lístek?
já: Ne nemám, posílal jsem to obyčejně a zrovna vy jste to přebrala na přepážce a dávala tam známku, je to tři dny. Byla to taková velká, z poloviny červená obálka.
kikina: To si nepamatuju, tady odbavíme každý den "tisíce" zásilek a kdybych si měla každou divnou pamatovat....
já: Tisíce? to asi ne... možná desítky. Pamatovat si nemusíte, stačí dohledat.
kikina: Bez podacího lístku stejně nikdo nic nedohledá a jistě to došlo. Vyřiďte si to s příjemcem.
já: Pokud tady pracujete a nebaví vás to, najděte si jinou práci. Jste tu od toho, aby jste přebírala zásilky a řešila problémy a já za to platím, tak čekám nějaké řešení.
kikina: Nebudu s váma nic řešit.
A zpustila roletu a bylo vymalováno.
Od té doby jezdím 13 km na ves na poštu a od té doby žádný problém....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
tak to bych jí asi vypláchnul hubu pěstí
jinak jsem si nedávno nechal poslat žárovky koupený na Aukru z Práglu. Pán to poslal v pátek a v pondělí to bylo v Plzni. V úterý se to vrátilo do prahy. Prý tu nebydlím. Povídám na poště že je divný že ve stejný den mi doručili SIPO, elektřinu a tak ale žárovky to ne. A von tam ta trubka odesílatel napsal místo Langer - Langel. Pošťačka to vyhodnotila jako neexistující a šup s tim zpátky. Tak mi to poslali do práce a jiná pošťačka to doručila jako nic a ani jí nezajímalo kdo to od ní přebírá. Jinak běžně ve schránce druhá výzva o uložení ale ta první tak nějak není. 

Naposledy upravil(a) hant dne 22 úno 2011, 22:05, celkem upraveno 1 x.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní