Víčko nádrže
- Reklama
Re: Vicko
no a je to,vida,pak že to nepůjde,kolik stálo?jo jinak já ti moc stejně nepomohl,tak není zač,hlavně že je to již možnost uzamykat,nikdo ti do nádrže nic nenasype,nic nevybere,jedině spodem,tak jo,holt další zkušenost,krom univerzálních víček,pasuje i škodovácké,třeba se to bude hodit,měj se.jonathane píše:Ahoj pepco, tak vicko jsem jiz sehnal. Opravdu tam pasuje z Oktavie. Jinak moc diky za Tvoji snahu mi pomoci. Ahoj jonathane
Pepco a to na tom obalu od vicka na oktavii, byl stitek, kde bylo uvedeno asi 20 znacek aut, do kterych to vicko pasuje. A ejhle byl mezi nimi i OPEL. Takze bych toho prodavace a odbornika na slovo vzateho, kopl s chuti do prdele. Ale hlavne, ze jsem ho sehnal. Tak se mej a at Ti astrice slape jako hodinky. Ja jsem ted po vymene cerpadla nad miru spokojeny. Jezdi jako slak a papa co by se za nehet veslo. Jezdim za 4,2 litru na 100 km. Tak s mej fajn a jeste jednou dikes za rady a snahu mi pomoct. jonathane
no to je maxik na náklaďáky, na osobáky je to stejnýmanli2 píše:já myslel že to de jen naopak že diesel má tankovací pistol s větčim průměrem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
až budeš mít diesla tak budeš vědět že (asi) dycky na kraji pumpy je samostatnej stojan pro TIR s maxikem (vypadá to stejně jako běžná pistole ale má větší trubku), asi 2x se mi povedlo tam zastavit a zjistit že sem debil že tim nenatankujumanli2 píše:hmm ale nakladák tankuje u stejneho stojanu jako sososobák ne
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz