![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Astra H Club
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo Miloši, je fakt hezký... už sem se tam taky nalogoval... až budu velký, budu mít taky H-áčko... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ted uz vim ze je treba byt pripraven na naval novych clenu v predstihu, taky to astre trvalo 2 roky nez se to poradne rozjelo a brzy tady denne bude 2000 clenu coz je krasavecYANEK píše:toje fofr mildo a na astru g sem tě ukecával půl roku a koukni jak to tu žije
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja ted co koukam na hacka zacina se mi zafira A libit cim dal vic, to H je takovy moc hranaty, ale stejne je to pokrok kupredu a tak je to spravne tak to ma byt ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chtelo by to nejakou ikonku ci banner kdyby se vam nekomu chtelo jej udelat budu vdecny![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chtelo by to nejakou ikonku ci banner kdyby se vam nekomu chtelo jej udelat budu vdecny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet