POZOR ! redukce na SONY
- Reklama
Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
PS:SONY RULEZZ
Astra ukradena
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeste nezapomen dodat ze jedine naftu a benzin nikdysmejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
pripominas mi par lidi z fabia fora, tam jsou taky tak presvedceny, to je muzes jen politovat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dekuji ze mas semnou litost.... Ale lide co vse vedi nejlepe jako ty mne nejak nechavaj chladnym...milosh píše:Jeste nezapomen dodat ze jedine naftu a benzin nikdysmejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
pripominas mi par lidi z fabia fora, tam jsou taky tak presvedceny, to je muzes jen politovat.
Astra ukradena
Nerikam, ze sony je spatne, mel jsem take jedno, ale sony je komercni stred - nic vic nic min. Pokud clovek chce od radia vic, tak sahne do penezenky a priplati si z alpine, clarion pripadne pioneer.smejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
PS: ono je to vlastne u dieslu stejne jedno co nam tam za radio hraje, hlavne, ze to jede nahlas .
PS2: kofola je nejlepsi, ale na problemy se zaludkem coca colu .
Jo jo ja s tebou souhlasim. Jsou i lepsi radia nez SONY. Ten muj prvni prispevek byl spis branej jako sranda. Bohuzel se to zvrtlo v to co se zvrtlo. Jen proste SONY radio ma vse co chci a staci mi. Stejne s malym vzadu na sedacce nepotrebuji aby mi to rvalo usi. Poslouchame pohadky prez USB a jsme spokojeny obaMarky píše:Nerikam, ze sony je spatne, mel jsem take jedno, ale sony je komercni stred - nic vic nic min. Pokud clovek chce od radia vic, tak sahne do penezenky a priplati si z alpine, clarion pripadne pioneer.smejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
PS: ono je to vlastne u dieslu stejne jedno co nam tam za radio hraje, hlavne, ze to jede nahlas .
PS2: kofola je nejlepsi, ale na problemy se zaludkem coca colu .
PS: Benzin nebo diesel? je mi to fuk. Znamej mi dovazel auto z nemec a rikal jsem mu ze mi to je celkem jedno, halvne ta to je auto v cajku. Privezl diesel (pry u nich nic jineho nejezdi) Je to muj prvni diesel a ja jsem spokojen..Preferuji spis mene paliva nez 100za 4sekundy.
PS2: Nejlepsi je COLA s rumem
Astra ukradena
OT: Ja preferuji take co nejnizsi spotrebu, protoze toho dost s rodinou najezdime a toto leto to vychazi na 5,6l coz je super. Ted jsem jel v patek v mondeu 2.0 tdci z pocatku letosniho ruku a krasa. Pri srovnani s focusem2 1.6tdci uplne jine auto a ten motor byl naramne odhlucneny. Priste uz asi sahnu po stredni tride vectra/mondeo.smejca píše: PS: Benzin nebo diesel? je mi to fuk. Znamej mi dovazel auto z nemec a rikal jsem mu ze mi to je celkem jedno, halvne ta to je auto v cajku. Privezl diesel (pry u nich nic jineho nejezdi) Je to muj prvni diesel a ja jsem spokojen..Preferuji spis mene paliva nez 100za 4sekundy.
Jinak pohadky u nas frci take, hlavne Spejbl a Hurvinek, toho se decka nemohou nabazit.
Redukce za tu cenu je fakt super, hlavne v porovnani za co se prodava normalne (at tu dnes nemam jen OT ) .
- Zdeněk Lbc
Rádiama se sice moc nezabývám, v ASTŘE mám originál sCD, ale máme u nás v nabídce i SONY a zatím všichni zákazníci jsou spokojeni. Co mně se ale na nich líbí, že mají vstup USB a AUX a za MOC 4 290,- mi přijdou zajímavý. Teď jsem v nabídce našeho dodavatele našel rádio FLI S.W.A.T.5 a to má navíc ještě slot na SD kartu. A cena? 4 790,- Kč. Každý si tak může vybrat dle svého.
Tak jsem jeden koupil (pravda s cenou tam trochu šachuje) a chci se podělit s dojmy. Mám minidiskový rádio Sony a předtím jsem měl klasický stalk adapter takový ten za cca 1.500,-. Nějak jsem se tady nedozvěděl jestli je chyba u mě že nesvítí ovládání na volantu a odpověď jsem dostal až s novým adaptérem na kterým to funguje takže ten starší a jednodušší ho asi nepodporuje. Jinak ten displej....to že mi svítí na obou displejích stanice rádia je super, ale bez toho bych se asi jako tady většina i obešel (prostě tam svítí rádio a hotovo) ale mě zajímalo jestli na displeji scrolluje ten název z tracku z pididisku a to je teprve bomba protože to FUNGUJE.Takže velká spokojenost protože to je fakt super....prostě za ty prachy paráda...jo a děkuju za tip...stripped píše:Koukám, že už je podražil
Opel Astra 1.4 16V X14XE 5dv. r.v. 1998
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt mas SONY RULEZZ radio tak to musi fungovat ne?smejca píše:No jaho nainstaloval a displej nic uz fakt nevim cim to muze bejt.... Na dipleji nesviti datum cili to na radio asi reaguje, ale pole je prazdne a po case tam skoci datum... Uz fakt nevim co s tim. Dnes zkusim zajet do firmy co montuje radia at mi poradi...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No problem je ten, ze to neni tim radiemmilosh píše:vzdyt mas SONY RULEZZ radio tak to musi fungovat ne?smejca píše:No jaho nainstaloval a displej nic uz fakt nevim cim to muze bejt.... Na dipleji nesviti datum cili to na radio asi reaguje, ale pole je prazdne a po case tam skoci datum... Uz fakt nevim co s tim. Dnes zkusim zajet do firmy co montuje radia at mi poradi...
Astra ukradena