Tak bez tohoto základního prvku bych o tom an nepřemýšlel, parkuju "na zahradě" v pergole mám samo el. zevedenou.
Manželku jsem přemluvil, uvidíme co budem dělat za normálních mrazů, ..ale jeslti bych měl brát benzín za 38 nebo ečko za 25..tak si myslím, že se mi to vrátí...
zima se blizi......
Re: zima se blizi......
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
na to bude nejlepší infrazářič, a ani nemusí být moc výkonný.
namířit na motor.
namířit na motor.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Nemáte někdo zkušenost co to múže být? Ráno jsem sedl do auta, chci nastartovat ale cvakali jenom relátka, zkusím podruhé a normáldě nastartuju,dojedu do práce ,vyndám baterku abych ji dal na nabíječku ,,mám origo baterii" a vidím koklo plusového kontaktu prosakuje nejspíš elektrolit ,prostě je okolo průchodu kontaktu víkem mokro..Kolega z práce říká že je prasklý kontakt v baterce ale dobil jsem ji s kontaktem jsem trochu zacvičil a nic ,naprosto normálně bez problémů startuje....tak nevím.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
a nevynulovalo se ti denní počítadlo km?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Bezprostředně po nastartování jsem si nevšim ,po vyndání baterie samozřejmě ano .....jak by souviselo vynulování po nastartování -že by nějaká kostra ?
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
jo nebo kontakt na baterce -studený spoj atd. Já teď řešil taky podobnou věc. Nakonec pomohlo odřezání původních olověnch objímek do baterie a dání nových - strašně se mě rozžhavil kostřící drát. Pak ještě jsem vystříkal kontaktolem kontakty na startéru a pohoda.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504