Centrální zamykání
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrální zamykání
Co se týče centrálu tak sem mi dneska 2x stalo že když odemknu auto
Normálně miauto dvakrát zahouká tut tut když odemknu ale dnes se mi dvakrát stalo že auto po odemknutí zablikalo asi 5x tut tut tut tut tut....
Nemohlo to být že by se mi pustil alarm, houkal blikal (já neslyšel) a pak přišel k autu a tímto odemčením mne upozornil že houkal?
Nemohlo to být silvestrem? prostě všude rány a tak?
normálně mi to vůz nedělá...
zamykám auto na dvakrát tzn ještě ten blok dveří
Normálně miauto dvakrát zahouká tut tut když odemknu ale dnes se mi dvakrát stalo že auto po odemknutí zablikalo asi 5x tut tut tut tut tut....
Nemohlo to být že by se mi pustil alarm, houkal blikal (já neslyšel) a pak přišel k autu a tímto odemčením mne upozornil že houkal?
Nemohlo to být silvestrem? prostě všude rány a tak?
normálně mi to vůz nedělá...
zamykám auto na dvakrát tzn ještě ten blok dveří
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tohleto by mě tež zajímalo.. ikdyž u mě to bude jinak...
to mi si alarm dělá co chce... já třebas zamknu auto bez alarmu, a když přijdu k autu, bliká mi ledka že je alarm zapnutý a když odemknu normálně (bez alarmu), tak začne houkat.. nebo třeba přijedu, jdu natankovat (klíče beru vždy sebou), přijdu k autu a je zamčené i s alarmem a podobně.. naštěstí se tohleto stáva jen výjmečně, ale témeř vždy se to stane v té nejméně vhodné době ještě doplním, že na alarm mám zvlášť ovladač...
to mi si alarm dělá co chce... já třebas zamknu auto bez alarmu, a když přijdu k autu, bliká mi ledka že je alarm zapnutý a když odemknu normálně (bez alarmu), tak začne houkat.. nebo třeba přijedu, jdu natankovat (klíče beru vždy sebou), přijdu k autu a je zamčené i s alarmem a podobně.. naštěstí se tohleto stáva jen výjmečně, ale témeř vždy se to stane v té nejméně vhodné době ještě doplním, že na alarm mám zvlášť ovladač...
Podla popisu máte obidvaja neoriginálne alarmy, takže tu je ťažko radiť.
Většina neoriginálních elektronických zařízení v autě si žije vlastním životem a zvláště alarmy.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
romčo - vím, vim.. už jsem ho tam měl když jsem ji kupoval a nějak jsem se nedostal do stádia že bych se odhodlal to zrušit...
mexxo, mám neoriginál, to si myslím je zřejmé z toho že na to mám zvlášť ovladač.. jinak život mé astry neřeším, vždy se nějak dohodnem... mě zajímalo to co psal absinth, ale jestliže má taky neorigo, tak to bude něco podobného jako u mě, tudíš se nic nového nedovím
mexxo, mám neoriginál, to si myslím je zřejmé z toho že na to mám zvlášť ovladač.. jinak život mé astry neřeším, vždy se nějak dohodnem... mě zajímalo to co psal absinth, ale jestliže má taky neorigo, tak to bude něco podobného jako u mě, tudíš se nic nového nedovím
Mal by som dotaz.Mam central na dialku.Funguje perfektne,az na malicky detail.Ked zaparkujem v meste na jednom parkovisku,tak dialka nefunguje.Inde mi normalne funguje.Proste len na tom parkovisku.Cim to moze byt?
něco podobnýho mě to dělalo u školy kam vozím malou. Kamarád řikal že to způsobuje trolej MHD. Prej to může rušit frekvenci. Naopak teď po problemu s centrálem co jsem měl , pozoruji změnu k lepšímu ale může to být jen náhoda a nebo si to jen namlouvám. každopádně to budu sledovat.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
U nas ziadne elektricky a ani trolejbusy nejazdia.Pri tom parkovisku je len banka.
možná bankovní VI-FI
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
U neorigo alarmů bývá vícenásobné bliknutí auta při odemčení oproti standardu známkou spuštění alarmu po dobu jeho aktivace.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Tož to jsem si myslel....že mi prostě houknul alarmos.APiK píše:U neorigo alarmů bývá vícenásobné bliknutí auta při odemčení oproti standardu známkou spuštění alarmu po dobu jeho aktivace.
Mohlo to být silvestrem těmi ránami nebo to je blbost?
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
Blízká přítomnost BTS (základnové stanice) některého ze systému v pásmu 400 MHz.Gorbo1 píše:Mal by som dotaz.Mam central na dialku.Funguje perfektne,az na malicky detail.Ked zaparkujem v meste na jednom parkovisku,tak dialka nefunguje.Inde mi normalne funguje.Proste len na tom parkovisku.Cim to moze byt?
UFON, O2 CDMA, Policejní MATRA apod.
Napiš mi souřadnice toho parkoviště a já ti řeknu přesně
Čímkoliv. Když mi sousedka ťukla do auta, když kretén naší ulicí projel tranzitem 150, když debílci kopali do zrcátek - vždy mi začlo houkat auto...Absinth píše:Tož to jsem si myslel....že mi prostě houknul alarmos.APiK píše:U neorigo alarmů bývá vícenásobné bliknutí auta při odemčení oproti standardu známkou spuštění alarmu po dobu jeho aktivace.
Mohlo to být silvestrem těmi ránami nebo to je blbost?